Veiligheid

Veiligheid

Het is voor ons vanzelfsprekend om te investeren in MVO en veiligheid. Ons motto is niet voor niets: We doen het veilig of we doen het niet!

We voeren jaarlijks een MVO/Veiligheidscampagne binnen Mourik. Daarin staan centraal:

Iedere twee maanden verspreiden we op verschillende manieren een gedragsregel en een essentiële veiligheidsregel naar alle Mourik-medewerkers, zowel nationaal als internationaal. Met de campagne willen we MVO en veiligheid continu onder de aandacht brengen, en verantwoordelijk gedrag stimuleren en verankeren in ons handelen.

De thema's die aan bod zijn geweest: Veiligheid, Kwaliteit en Klantgerichtheid, Werkomstandigheden, Gezondheid, Milieu, Integriteit en Transparantie, Flexibiliteit, Samenwerken, InnovatieInterne en Externe controles, Communicatie, Line of Fire, Bewust en veilig aan het verkeer deelnemen, Startwerkoverleg, Knelgevaar, Informatiebeveiliging, Elkaar aanspreken, Bewust omgaan met milieu, Integriteit, Veiliger en beter, Complimenten maken, Blijf uit de gevarenzone, Duurzaamheid, Bezint eer ge begint, Noodplannen en maatregelen, Werkvoorbereiding, Line of Fire: topsport, Gereedschappen en machines, Een beter milieu met een gezonde instelling, Gevaarlijke stoffen, S@M doen we samen.