Innovatie

Innovatie

Innovatie als aanjager
Innovatie is een van onze grootste kansen en onlosmakelijk verbonden met het Mourik-dna. Door creativiteit en kennis van onze medewerkers te combineren met nieuwe technologie en/of toepassing, zoeken wij constant naar nieuwe mogelijkheden om de beste, veiligste en milieuvriendelijkste oplossingen te bieden.

Uitdaging of kans?

De energietransitie gaat onze markt verder veranderen. Wij hebben alles in huis: techniek en ervaring, innovatiekracht, goede contacten en ondernemerschap. Bijvoorbeeld waterstof is een belangrijke energiedrager, voor de industrie, de mobiliteit en meer. En daar sorteert Mourik nu al op voor.

Ook het op een andere manier samenwerken is, met name in de infra, waar Mourik grensverleggend is. Opdrachtgevers vragen creativiteit, ook aan de 'zachte' kant van ons werk. Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld omgevingsmanagement en doorstroming van verkeer tijdens het werk, minimale hinder. Wij combineren die expertise met technologische innovaties.

Een bijzondere samenwerking met project DOEN Nijkerkerbrug

Succes creeëren

Met de Mourik Excellence Award zetten wij een project of product in de spotlights dat een essentiële bijdrage levert aan de realisatie van onze strategische pijlers: samenwerken, innovatie en nieuwe niches ontdekken.

De award is afgelopen jaar naar het team van het project 'Groot onderhoud sluis- en gemaalcomplexen Delden-Hengelo' gegaan. Zij ontvingen de award omdat ze het project een stuk sneller hebben opgeleverd dan gevraagd, en omdat ze gebruik gemaakt hebben van innovatieve technieken, die een enorme CO2-besparing opleveren.  

Interesse of vragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Mourik

Contactgegevens

Joh. Mourik & Co. Holding B.V.

+31-184-667 200
Alle contactgegevens
DOEN! Renovatie Nijkerkerkbrug - timelapse