Bouw en renovatie

Bouw en renovatie

Allround aannemer voor industrie- en utiliteitsbouw

In de bouw komen veel disciplines samen. Dat gebeurt meestal onder druk van tijd en geld. Met één aanspreekpunt voor ál het werk kunt u dan ook heel wat besparen, zonder dat uw deadlines of budget in het gedrang komen. Als allround aannemer geven wij u die garantie.

Wat kunnen we voor u doen?

Mourik is gespecialiseerd in (turnkey) nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. Daarnaast voeren we ook civiele onderhoudscontracten uit in eigen beheer en met eigen materieel. Indien nodig doen we een beroep op onze Mourik-collega’s uit andere disciplines of werken we samen met gekwalificeerde onderaannemers die ons kwaliteitsstreven delen. We beschikken dus over alle expertise én de flexibiliteit om elk aspect van een bouwproject in goede banen te leiden.

• Civiele-, utiliteits- en betonwerken
• Nieuwbouw van industriële gebouwen en kantoorgebouwen
• Renovatie en verbouwing
• Sanitair, HVAC, riolering

Erkend aannemer klasse 8

Mourik is erkend als algemeen aannemer klasse 8. Dat betekent dat u er zeker van mag zijn dat onze ervaren bouwprofessionals uw project met oog voor de hoogste kwaliteit uitvoeren en opleveren. We draaien al jarenlang mee voor verschillende soorten opdrachtgevers en dat in de meest uiteenlopende sectoren, openbaar en privé.

• (Petro)chemie en zware industrie
• Energietransport (hoogspanning, gas, zuurstof)
• Waterzuivering
• Zorgsector en farmaceutica
• Retail & horeca

Voorrang aan veiligheid

Omdat we alle expertise in huis hebben, kunnen we snel schakelen en blijft de planning maximaal bewaard. Hoe uitdagend die soms ook kan zijn. We doen er alles aan om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Zo bouwen we duurzame klantenrelaties op.

Onze belangrijkste prioriteit is echter de veiligheid op de werf. Onze leuze luidt niet voor niets: 'We doen het veilig of we doen het niet'. Die onafgebroken aandacht voor veiligheid loopt als een rode draad door onze organisatie en leverde ons al het VCA-P-certificaat op.

Laten we afspreken

Benieuwd wat onze single point of contact aanpak u oplevert voor ál uw civiele en bouwkundige projecten? Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.

Over Mourik in België

Bekijk ook onze andere specialiteiten: Industriële dienstverlening, Milieu, sloop en asbestverwijdering, Betonherstelling en kathodische bescherming (Vogel Belgium n.v.) en HVAC en technieken (Mourik Technics n.v.).

Bekijk ook onze projecten en onze vacatures.

Interesse of vragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

{informatie_aanvraag_belgie}

Heeft u vragen?

Michel Mosselmans
Michel Mosselmans
Manager studiedienst & calculatie bouw

+32 3 54 54 361
Alle contactgegevens
Bart Suykerbuyk, Projectleider Bouw Mourik n.v. België