Industriele reiniging

Industriele reiniging


Schone tanks, leidingen en installaties én maximale uptime


Bijna nergens ligt de lat zo hoog als in de industrie. Dat geldt op het gebied van veiligheid, maar ook in termen van efficiency. Uw fabriek moet 24/7 draaien, stops en turnarounds kosten geld.

Mourik Industry is een wereldspeler als het aankomt op industriële reiniging. U vindt ons op alle continenten en bij de meeste grote (petro)chemische bedrijven. We werken met bovengemiddeld gekwalificeerde mensen en hoogwaardig eigen materieel. Daarmee halen we de hoge standaarden in de industrie. En liever nog een beetje meer.

Meer dan alleen de mensen en machines

Bij Mourik hebben we een unieke cultuur. Is er een oplossing die het werk veiliger, sneller of kostenefficienter kan maken? Dan bedenken én maken wij die. Tegelijkertijd zetten we in op het verzamelen van informatie om uw installaties beter te laten presteren en de downtime te verlagen. Dat is typisch Mourik Industry.

Een kleine greep uit onze reinigingswerkzaamheden:

  • Hogedruk- en vacuümreiniging
  • Schoonmaken van opslagtanks, leidingen en rioleringen
  • Chemisch reinigen
  • Ultrasoon reinigen
  • Dry cleaning (MCO-team)
  • Tankonderhoud
  • Fabrieksstops
  • Gerobotiseerde reiniging
  • Advies & engineering

Meer weten over onze mogelijkheden en hoe we u kunnen helpen uw industriële reiniging optimaal te maken?

Neem contact met ons op


 

Andere oplossingen van Mourik Industry

 

Mechanische oplossingen

Wist u dat Mourik ook sterk is in mechanische oplossingen? We worden ook wel eens de probleemoplossers van de industrie genoemd. En niet voor niets.

Lees meer over mechanische oplossingen

 

 

Civiele oplossingen

De basis van ieder industrieel project. Grondwerk, betonwerk, engineering, constructies en industrieel loodgieten: bij Mourik Industry hebben we alle disciplines onder één dak.

Lees meer over civiele oplossingen

 

 


 

Innovaties in cleaning

Bij Mourik industrie lossen we graag dingen op. En als het slimmer, veiliger, sneller of beter kan, verzinnen wij een oplossing. Zo ook in de industriele reiniging. 

 

De Hydra Robotic Exchanger

Het is de eerste gerobotiseerde bundel reiniger ter wereld. Niet alleen zorgt deze voor een maximaal rendement. Door de slimme scan die vooraf wordt gedaan krijgen we direct waardevolle data over de vervuiling en daarmee input voor een betere prestatie van uw installatie. 

 


 

Interesse?

Wij denken graag met u mee over uw uitdagingen voor uw industriele reiniging. Onze ervaring, cultuur en onze innovaties geven garantie op een mooie samenwerking. Samen werken we aan een maximaal rendement op uw industriële activiteiten. Of het nu gaat om reiniging op contractbasis, bij turnarounds of voor een multidisciplinaire uitdaging. Bij Mourik Industry hebben we alles in huis om uw onderhoud met maximaal rendement aan te pakken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Mourik Industry

+3110 296 54 00
Alle contactgegevens