Nederlands
Traineeship infra

Traineeship infra

TRAINEE BIJ MOURIK INFRA: VEELZIJDIG EN BETROKKEN  

 

Waarom zou je het traineeprogramma bij Mourik Infra volgen?

Mourik is een familiebedrijf met ruim 85 jaar ervaring. Kenmerkend is de grote betrokkenheid die er binnen de organisatie is. Mourik opereert internationaal in de sectoren infrastructuur, (petro)chemie, bouw, energie en milieu. We werken integraal binnen wegenbouw, verkeersmanagement, onderhoud sluizen en stuwen, bruggen en ondergrondse leidingen, industrieel onderhoud, nieuwbouw, civiel, milieu, werktuigbouw en elektrotechniek.

Wat kun je allemaal verwachten bij Mourik?

Binnen je traineeship maken we natuurlijk veel ruimte voor je werkzaamheden. Daarnaast begeleiden we je intensief en heb je veel contact met andere trainees binnen Mourik.

Coaching

Gedurende je traineeship heb je een persoonlijke coach. Deze begeleidt je in je persoonlijke ontwikkeling, behoedt je voor de valkuilen, is je aanspreekpunt en bespreekt je leermomenten met afdeling P&O. Deze afdeling vormt het aanspreekpunt voor de algemene zaken inzake je traineeship. Zij kennen de organisatie van Mourik en ondersteunen en adviseren je bij de optimalisatie van je leerproces.

Andere trainees

Naast de coaching zijn er ook bijeenkomsten met trainees van andere werkmaatschappijen. Zo is er het Mourik Development Program (MDP), waarbij jonge medewerkers gestimuleerd worden om vorm te geven aan hun ontwikkeling. Beyond! bestaat uit een innoverende groep jonge Mourik-ers die gezamenlijk op lange termijn willen zorgen voor het ontstaan en implementeren van goede ideeën op technisch, management- en projectgebied.

Mourik Development Program

Tijdens het Mourik Development Program (MDP) worden jonge medewerkers gestimuleerd om vorm te geven aan hun ontwikkeling. Ze krijgen trainingen op het gebied van zelfinzicht, leiderschap en integraal samenwerken. Ook leren zij de organisatie beter kennen. Door de ontwikkeling van persoonlijke en vakinhoudelijke competenties, verschillende bedrijfsbezoeken en het opbouwen van een netwerk met collega’s stomen wij jong talent klaar voor de toekomst in een dynamische organisatie.

Beyond!

Beyond! is een initiatief dat is geboren uit de behoefte om innovatie- en kennisdeling binnen Mourik te stimuleren. Tijdens Beyond! streven we naar een sfeer en setting waar denkkracht, innovatie en energie middels kennisdeling worden opgewekt en verspreid, vanuit de gedachte ‘alleen ben je snel, samen ben je sterker’. De bijeenkomsten wordenzijn georganiseerd om van elkaar te leren, opgedane innovaties te delen en om een klankbord te zijn voor vraagstukken in de huidige projecten. Beyond! is een innoverende groep personen binnen het bedrijf, die gezamenlijk kunnen zorgen voor het ontstaan en implementeren van goede ideeën op technisch, management- en projectgebied door het toepassen van boerenslimheid en een frisse kijk op de wereld.

Hebben we je interesse gewekt om als trainee bij Mourik aan de slag te gaan? Solliciteer direct

 

Naast een traineeship zijn er ook uitdagende vacatures waar je als starter mee kunt starten.

Of stuur een open sollicitatie om erachter te komen wat het best bij je past.