Alle publicaties

Sorteer op:
NETC-e: Het duurzame non-entry tankcleaningsysteem
Gepubliceerd op woensdag 17 augustus 2022
Het non-entry tankcleaning systeem, NETC, is een veilige en circulaire manier van reinigen doordat het aanwezige product in de tank wordt gebruikt in het reinigingsproces. Nu de aandrijving van het systeem elektrisch is, kan hetzelfde werk, in zelfs grotere tanks, uitgevoerd worden op een nog duurzamere wijze. En, wanneer gebruik gemaakt wordt van de groene stroomvoorziening van de opdrachtgever wordt de CO2 footprint nog kleiner.
NETC-e: Het duurzame non-entry tankcleaningsysteem
Gepubliceerd op woensdag 17 augustus 2022
.Het non-entry tankcleaning systeem, NETC, is een veilige en circulaire manier van reinigen doordat het aanwezige product in de tank wordt gebruikt in het reinigingsproces. Nu de aandrijving van het systeem elektrisch is, kan hetzelfde werk, in zelfs grotere tanks, uitgevoerd worden op een nog duurzamere wijze. En, wanneer gebruik gemaakt wordt van de groene stroomvoorziening van de opdrachtgever wordt de CO2 footprint nog kleiner.
Sisser 2021
Gepubliceerd op dinsdag 22 februari 2022
Op donderdag 3 februari is de jaarlijkse award voor de beste sissermelding van het jaar uitgereikt aan Jack Pelzer van Mourik Infra.
COlt asfalt
Gepubliceerd op maandag 31 januari 2022
Mourik werkt concreet aan klimaatneutrale en circulaire infrastructuur. Duurzame innovatie is een continu criterium bij haar bedrijfsvoering. Hieruit is een asfaltmengsel voortgekomen met maar liefst drie unieke eigenschappen gecombineerd in één mengsel.
COlt Light asfalt
Gepubliceerd op maandag 31 januari 2022
Mourik werkt concreet aan klimaatneutrale en circulaire infrastructuur. Duurzame innovatie is een continu criterium bij haar bedrijfsvoering. Hieruit is een asfaltmengsel voortgekomen met maar liefst vier unieke eigenschappen gecombineerd in één mengsel.
MElt asfalt
Gepubliceerd op maandag 31 januari 2022
Mourik werkt concreet aan klimaatneutrale en circulaire infrastructuur. Duurzame innovatie is een continu criterium bij haar bedrijfsvoering. Met die gedachtegang is een duurzaam asfaltmengsel ontwikkeld, waarbij in winterse omstandigheden aanzienlijk minder gestrooid hoeft te worden en het veiligheidsniveau voor de gebruiker gehandhaafd blijft.
Lynpave asfalt
Gepubliceerd op maandag 31 januari 2022
Wist u dat Lynpave onze innovatieve, duurzame krachtpatser is? Dit innovatieve mengsel sluit naadloos aan op het ‘Cradle to Cradle’ principe. Daarnaast is Lynpave op een lagere temperatuur te verwerken, met meer dan 20% CO2 reductie tot gevolg. Bovendien kunt u met Lynpave uw constructie optimaliseren en is het mogelijk freesasfalt hoogwaardig te recyclen.
Fietsverbinding Eersel-Bergeijk in hogere versnelling
Gepubliceerd op dinsdag 30 november 2021
De Diepveldenweg is een nieuw tracé tussen de dorpen Eersel en Bergeijk en hoort bij het plan Mobiliteit in de Kempen. De weg slingert door de velden van de Brabantse Kempen en brengt automobilisten sneller naar de Provincialeweg N397. Bijkomend voordeel: minder sluipverkeer in de dorpen dan voorheen. Maar dit is ook een drukke fietsverbinding en daarom was veiligheid een belangrijk thema voor de gemeenten Eersel en Bergeijk in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant.
Pagina:1 2 3 4 19