Alle publicaties

Sorteer op:
Ricardo Schruijer, Voorman mechanisch, Mourik Services
Gepubliceerd op dinsdag 8 november 2016
Wil je je blijven ontwikkelen?
Ricardo vertelt hoe hij zijn groei en ontwikkeling kan bewerkstelligen binnen ons bedrijf. “The sky is the limit bij Mourik,” vindt Ricardo. Bekijk welke stappen hij al maakte in zijn carrière.
Total Tank Care bij AkzoNobel
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016
Bij AkzoNobel heeft Mourik Services een uit productie genomen tank gerenoveerd zodat deze weer 100% inzetbaar werd.
Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016
Bij interne bundelreiniging is behoefte aan korte en voorspelbare doorlooptijden. Downtime betekent productieverlies. Sneller, homogeen schoon en maximaal veilig. Met Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning haalt Mourik als eerste autonome interne bundelreiniging uit het lab naar de praktijk. En zet daarmee een nieuwe standaard in bundelreiniging.
Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016
Bij interne bundelreiniging is behoefte aan korte en voorspelbare doorlooptijden. Downtime betekent productieverlies. Sneller, homogeen schoon en maximaal veilig. Met Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning haalt Mourik als eerste autonome interne bundelreiniging uit het lab naar de praktijk en zet daarmee een nieuwe standaard in bundelreiniging.
Fietsplein Blaak
Gepubliceerd op dinsdag 4 oktober 2016
In hartje Rotterdam, pal naast de Markthal, heeft Mourik een fietsenstalling gerealiseerd voor bijna 1.000 fietsen.
Bart Suykerbuyk, Projectleider Bouw Mourik n.v. België
Gepubliceerd op donderdag 29 september 2016
Wie kan beter vertellen over de cultuur van Mourik...?
...dan een toegewijde medewerker?
Bart... Wil je weten hoe Bart het resultaat van zijn werk in het ‘echte leven’ ziet en hoe hij zich bij Mourik kan ontwikkelen? En vooral waarom Bart zich hier thuisvoelt?
Mourik bouwt modulaire chemische installatie
Gepubliceerd op vrijdag 16 september 2016
Op 15 december 2012 vond voor de eerste maal een transport over het water plaats direct vanaf de Mourik-vestiging in de Botlek. Mourik Services liet een compleet ingerichte module voor een fabrieksinstallatie over water vervoeren vanaf haar terrein aan de Nieuwesluisweg naar het terrein van LyondellBasell Botlek, enkele kilometers verderop.
Een kijkje in de dijk - Dijkverbetering Kinderdijk-Schoonhovenseveer
Gepubliceerd op vrijdag 16 september 2016
De Combinatie Dijkverbetering Molenwaard (CDVM), waar Mourik Groot-Ammers onderdeel van uitmaakt, werkt in opdracht van Waterschap Rivierenland aan de dijkverbetering tussen Kinderdijk en Schoonhovenseveer. Op het 17 kilometer lange traject langs de Lek worden allerlei soorten werkzaamheden uitgevoerd.
Pagina:1 4 5 6 17