Alle publicaties

Sorteer op:
Hillegommerbrug
Gepubliceerd op donderdag 11 mei 2017
Mourik Groot-Ammers heeft in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer de renovatie van de Hillegommerbrug tussen Beinsdorp en Hillegom uitgevoerd. Het brugval, de elektrische installatie en de mechanische aandrijving om de ophaalbrug te openen waren aan vervanging toe.
Project DOEN
Gepubliceerd op woensdag 19 april 2017
Iets meer dan 7 maanden nadat BESIX en Mourik onder de combinatie NU groen licht kregen van Rijkswaterstaat om de Nijkerkerbrug vorm te geven, nemen we een kijkje achter de schermen.
Traverse Dieren
Gepubliceerd op donderdag 23 februari 2017
Samen met medecombinanten Besix en Hegeman voert Mourik Groot-Ammers project ‘Traverse Dieren’ uit voor Provincie Gelderland. De provinciale weg N348 wordt over een traject van vier kilometer aangepakt.
KIS - Dijkverbetering 2.0
Gepubliceerd op dinsdag 27 december 2016
Met deze video hebben Mourik Infra, Waterschap Rivierenland en Besix (Combinatie Dijkverbetering Molenwaard, CDVM) zich genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs 2017. Voor het project KIS heeft CDVM een overzicht gemaakt van de diverse innovaties die in het project gebruikt worden, zoals de toepassing van boorpalen, het bouwen van opvijzelbare woningen en een klimaatdijk, een andere toepassing van rekenmethodieken, BIM, Internet of Things, augmented reality, en inmeten met drones.
MElt-asfalt
Gepubliceerd op dinsdag 27 december 2016
Mourik Infra en de provincie Zuid-Holland hebben zich met deze video over MElt-asfalt genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs 2017. Mourik heeft fietsbrug De Snelbinder in Naaldwijk voorzien van het innovatieve en duurzame MElt-asfalt. MElt is een asfaltdeklaag waar een additief aan toegevoegd is waardoor bevriezing van het asfalt tot minus 5 graden Celsius voorkomen wordt.
Han van Vliet, Uitvoerder, Mourik Groot-Ammers
Gepubliceerd op maandag 19 december 2016
Wat doet Han met zijn ervaring van de Mont Blanc op de dijk?
Op de fiets naar z'n werk, de Mont Blanc beklimmen en mooie werkprestaties met z'n team leveren. Dit doet onze Han en daar is hij trots op. Han van Vliet is uitvoerder bij Mourik Groot-Ammers. Zijn sportieve mentaliteit kan hij ook goed inzetten om zijn werk goed te doen en zijn groei en ontwikkeling te stimuleren. Hoe? Dat zie je in dit filmpje.
See Mourik 50
Gepubliceerd op woensdag 14 december 2016
See Mourik is ons corporate relatiemagazine. U leest hier achtergronden van de diverse toonaangevende projecten en interviews met onze opdrachtgevers en Mourik medewerkers.
Plan van Aanpak - Vernieuwen van het rioolsysteem op een raffinaderij
Gepubliceerd op maandag 21 november 2016
Deze animatie laat zien hoe wij het vervangen van het rioolsysteem op een plant aanpakken. Hierbij komt niet alleen in beeld welke werkzaamheden we uitvoeren, maar ook welke voorzorgmaatregelen we treffen.
Pagina:1 4 5 6 18