Alle publicaties

Sorteer op:
Mourik - Innovatieve technieken
Gepubliceerd op vrijdag 12 juni 2009
Door het brede scala van werkzaamheden heeft Mourik enorm veel vakkennis opgebouwd. Die kennis gebruiken we om innovatie aan te jagen, in opdracht én in eigen beheer.
Mourik - Projectontwikkeling
Gepubliceerd op vrijdag 12 juni 2009
Mourik ontwikkelt projecten vanuit eigen grondposities, maar ook in samenwerking met projectontwikkelaars, na aankoop van vervuilde terreinen of in samenwerking met overheden.
Gate Terminal
Gepubliceerd op dinsdag 12 mei 2009
Het werk bestond uit het aanleggen van ondergrondse en bovengrondse infra in een internationale omgeving op een industriële plant voor de op- en overslag van LNG (vloeibaar gas).
Dow advertentie in PZC
Dow advertentie in PZC
Maikel Scholten, Uitvoerder Mourik Infra, Badhoevedorp
Maikel was als uitvoerder actief voor de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp, net boven Schiphol. Als achtergrond heeft hij de opleiding Civiele Techniek. Vrijheid vindt hij belangrijk in zijn werk. Hoe hij dat bij Mourik krijgt? Dat zie je in dit filmpje.
Reconstructie N226 Hertekop Leusden
In opdracht van de Provincie Utrecht heeft Mourik in april 2017 het UAV-GC contract verworven voor werk “Reconstructie N226 Hertekop – Schutterhoeflaan” binnen de gemeente Leusden/Amersfoort. Dit werk is aanbesteed en wordt uitgevoerd vanuit de Best Value filosofie.
Mourik EGP
Mourik EGP is gespecialiseerd in nabehandeling van de uitlaatgassen van dieselmotoren. Onze oplossingen en systemen zorgen ervoor dat motoren voldoen aan de strenge Stage V-emissienormen. Motoren die af-fabriek al voldoen aan Stage V maken we nog schoner.
Pagina:1 17 18 19