Alle publicaties

Sorteer op:
Petrogas Filtration
Gepubliceerd op maandag 17 december 2012
Petrogas ontwikkelt, produceert en levert turn-key gas installaties, zoals meet-en regelstations, Dehydration Units en Fuel Oil-systemen. Ontwerp, fabricage, assemblage, transport en inbedrijfstelling zijn onderdelen van de mogelijke leveringsomvang.
Petrogas Company Video
Gepubliceerd op maandag 17 december 2012
De bedrijfsvideo van Petrogas, een wereldwijd opererend ingenieursbureau in de olie en gasindustrie, geeft een impressie van de diverse activiteiten.
Catalyst handling in pijpreactoren
Gepubliceerd op vrijdag 14 december 2012
De Tubular Divisie van Mourik International is gespecialiseerd in catalyst handling in pijpreactoren over de hele wereld.
Ammonia Convertor Modificaties
Gepubliceerd op vrijdag 14 december 2012
Mourik biedt een breed dienstenpakket voor ammonia converters: van een eenvoudige katalysatorwissel tot volledige modificatie van de internals, levering van de kranen, bolt-tensioning, etc.
Platforming unit-revamp
Gepubliceerd op vrijdag 14 december 2012
Verwijdering van bestaande internals, snijden van shrouds, fabriceren en bouwen van nieuwe internals, lassen en testen.
See Mourik 45
Gepubliceerd op dinsdag 4 december 2012
See Mourik is ons corporate relatiemagazine. U leest hier achtergronden van de diverse toonaangevende projecten in interviews met onze opdrachtgevers en Mourik medewerkers.
Recyclagepark Wilrijk
Gepubliceerd op dinsdag 13 november 2012
Mouik n.v. heeft de aanleg van een recyclagepark met bijbehorende lage-energie dienstgebouwen met duurzame materialen verzorgd.
Reconstructie N237
Gepubliceerd op vrijdag 15 juni 2012
De N237 van Utrecht naar De Bilt is de oudste bestrate weg van Nederland. In de spits is het erg druk op de N237. Reden genoeg voor een uitgebreide reconstructie, om de doorstroming, de verkeersveiligheid en de oversteekbaarheid te verbeteren.
Pagina:1 15 16 17 18