Alle publicaties

Sorteer op:
BlueAlp
Gepubliceerd op dinsdag 20 april 2021
Om de omzetting van de plastic afvalstroom naar olie op een veilige en betrouwbare manier te doen is het BlueAlp Technology™ plastic-to-oil proces ontwikkeld.
Rotorjet Cleaning Device (RCD)
Gepubliceerd op woensdag 14 april 2021
Het reinigen van componenten en apparatuur met water onder hoge druk is al decennia een van de specialisaties van Mourik. Naast het reinigen van bundels, dienen ook de bundelmantels te worden gereinigd. Hiervoor heeft Mourik het Rotorjet Cleaning Device ontwikkeld.
Innovatiepartnerschap Dijkverbetering Sterke Lekdijk
Gepubliceerd op vrijdag 5 februari 2021
Mourik Infra gaat in een Innovatiepartnerschap met Van Oord en de combinatie Lek-ensemble (Heijmans Infra, GMB Civiel en de Vries & van de Wiel) de komende jaren de Lekdijk van Amerongen tot Schoonhoven versterken.
Herstel en renovatie stuw Linne
Gepubliceerd op donderdag 14 januari 2021
Stuw Linne in recordtempo weer up and running na fikse stormschade. Wat begon als herstelklus werd een complete renovatie met een harde deadline: voor het nieuwe hoogwaterseizoen moest alles klaar zijn. Hoe pak je dat aan?
Aanleg Burgemeester Geukerspark in Helmond
Gepubliceerd op vrijdag 11 december 2020
Het nieuwe burgemeester Geukerspark in Helmond. Was een fabrieksterrein, is nu een groen stadspark. Leuk detail: we haalden het riviertje de Stads Aa weer bovengronds.
Biologische bodemsanering is duurzaam en zeer effectief
Gepubliceerd op dinsdag 13 oktober 2020
Mourik saneert het voormalige fabrieksterrein van Den Oudsten bussen in Woerden.
Mourik - Al meer dan 85 jaar sterk werk
Gepubliceerd op maandag 31 augustus 2020
​Het verleden in beeld in een korte film.
Brochure Mourik Environmental Services
Gepubliceerd op woensdag 5 augustus 2020
Mourik Environmental Services levert oplossingen voor industriële water-, bodem- en emissievraagstukken zodat onze klanten zich 100% kunnen focussen op hun primaire processen. Duurzaam watergebruik, afvalreductie en het behalen van emissiedoelstellingen op een kosteneffectieve manier is onze expertise.
Pagina:1 2 3 4 18