Publicaties

Sorteer op:
Industriële ultrasoon reiniging
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013
Met ultrasoon technologie kan een grote variatie aan onderdelen en equipment gereinigd worden. Denk hierbij aan bundels (warmtewisselaars) in allerlei formaten, afsluiters, kleppen, pompen, leidingdelen, filters, structured packing, demister pads, maar ook stellingmateriaal en andere losse onderdelen.
Bouwwerk Informatie Model (BIM)
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013
Iedereen die betrokken is bij het proces werkt in zijn eigen systeem, maar met dezelfde uniforme data. BIM is dus een soort verzamelplek voor alle relevante informatie over een bouwproject.
Mourik Total Tank Care
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013
Mourik beschikt over de kennis, managementcapaciteit en technische faciliteiten om vanuit één aanspreekpunt multidisciplinair 'turn-key' tankonderhoud te kunnen leveren, van ontwerp en voorbereiding tot planning en uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden.
MCO Team - reiniging
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013
(Automatische) reiniging door middel van hydrojetmethode. Het aanpassen van onze reiniging aan uw installatie, dat is waar het om gaat bij de hydrojetmethode. De kracht van het hogedrukwater komt hierbij volledig ten goede aan het verwijderen van de vervuiling.
MCO Team - onderhoud
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013
Ons onderhoud omvat het leveren en uitwerken van onderhoudsplannen, gereed voor debottlenecking, het uitvoeren van preventief onderhoud aan air-fans inclusief statusrapportage en het leveren en uitvoeren van correctief onderhoud aan air-fans inclusief status-rapportage.
MCO Team - engineering
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013
Engineering omvat het leveren en uitwerken van engineeringplannen, gereed voor debottlenecking, preventieve onderhoudsplannen voor air-fans en het ontwikkelen en engineeren van automatische reinigingssystemen.
MCO Team - advies
Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013
In ons advies creëren wij een exact beeld van de huidige situatie, gezien vanuit uw problem, stellen wij uw wensen vast en maken wij een stappenplan.
Natural Gas Conditioning Stations
Gepubliceerd op donderdag 27 december 2012
Petrogas International is een wereldwijd opererend ingenieursbureau in de olie en gasindustrie. Hoofdactiviteiten zijn het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke totaaloplossingen.
Pagina:1 3 4 5 6