Publicaties

Sorteer op:
Dart Cleaning
Gepubliceerd op vrijdag 2 maart 2018
Reinigen van warmtewisselaars in de chemie en petrochemie gebeurt meestal met water onder hoge druk. Toch loont het de moeite ook andere methodes te overwegen. Mourik zette bij een aantal klanten Dart Cleaning in, met veelbelovende resultaten.
Mourik Magnetic Crawler
Gepubliceerd op donderdag 1 februari 2018
De Mourik Magnetic Crawler reinigt stalen oppervlaktes met gritstralen sneller, goedkoper én veiliger. De revolutionaire schoonmaakrobot manoeuvreert dankzij zijn permanent magnetische wielen met gemak op stalen oppervlaktes van op- en overslagtanks, schepen en gebouwen.
See Mourik 50
Gepubliceerd op woensdag 14 december 2016
See Mourik is ons corporate relatiemagazine. U leest hier achtergronden van de diverse toonaangevende projecten en interviews met onze opdrachtgevers en Mourik medewerkers.
Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016
Bij interne bundelreiniging is behoefte aan korte en voorspelbare doorlooptijden. Downtime betekent productieverlies. Sneller, homogeen schoon en maximaal veilig. Met Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning haalt Mourik als eerste autonome interne bundelreiniging uit het lab naar de praktijk en zet daarmee een nieuwe standaard in bundelreiniging.
LIFT-LOCK™
Gepubliceerd op dinsdag 21 juni 2016
Onverwacht breekt bij het hijsen de stelconplaat en valt bijna op een medewerker. Een situatie die u als werkgever niet wilt meemaken. Met de LIFT-LOCK™-technologie van Mourik hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. LIFT-LOCK™ hijst, verplaatst of plaatst uw stelconplaten veilig, eenvoudig en snel.
COLT-asfalt light
Gepubliceerd op maandag 15 februari 2016
COLT-asphalt light is het eerste asfaltmengsel met een lichtreflectie, langere levensduur, CO2-reductie in de productiefase en geluidsreducerende eigenschappen. Door de lichte kleur van het asphalt is er minder openbare verlichting nodig, wat een aanzienlijke besparing van de energiekosten oplevert.
COLT-asfalt
Gepubliceerd op maandag 15 februari 2016
COLT-asfalt is ons innovatieve asfaltmengsel met een CO2-reductie in de productiefase, geluidsreducerende eigenschappen en een langere levensduur.
MElt asfalt
Gepubliceerd op maandag 15 februari 2016
Ons 'antivries' asfalt (MElt) is het eerste asfalt dat niet bevriest to -5 C. Hierdoor is er een verlaagde kans op gladheid, minder onderhoud is nodig en de verkeersveiligheid neemt toe.
Pagina:1 2 3 4 6