Publicaties

Sorteer op:
See Mourik 50
Gepubliceerd op woensdag 14 december 2016
See Mourik is ons corporate relatiemagazine. U leest hier achtergronden van de diverse toonaangevende projecten en interviews met onze opdrachtgevers en Mourik medewerkers.
Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016
Bij interne bundelreiniging is behoefte aan korte en voorspelbare doorlooptijden. Downtime betekent productieverlies. Sneller, homogeen schoon en maximaal veilig. Met Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning haalt Mourik als eerste autonome interne bundelreiniging uit het lab naar de praktijk en zet daarmee een nieuwe standaard in bundelreiniging.
LIFT-LOCK™
Gepubliceerd op dinsdag 21 juni 2016
Onverwacht breekt bij het hijsen de stelconplaat en valt bijna op een medewerker. Een situatie die u als werkgever niet wilt meemaken. Met de LIFT-LOCK™-technologie van Mourik hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. LIFT-LOCK™ hijst, verplaatst of plaatst uw stelconplaten veilig, eenvoudig en snel.
COLT-asfalt light
Gepubliceerd op maandag 15 februari 2016
COLT-asphalt light is het eerste asfaltmengsel met een lichtreflectie, langere levensduur, CO2-reductie in de productiefase en geluidsreducerende eigenschappen. Door de lichte kleur van het asphalt is er minder openbare verlichting nodig, wat een aanzienlijke besparing van de energiekosten oplevert.
COLT-asfalt
Gepubliceerd op maandag 15 februari 2016
COLT-asfalt is ons innovatieve asfaltmengsel met een CO2-reductie in de productiefase, geluidsreducerende eigenschappen en een langere levensduur.
MElt asfalt
Gepubliceerd op maandag 15 februari 2016
Ons 'antivries' asfalt (MElt) is het eerste asfalt dat niet bevriest to -5 C. Hierdoor is er een verlaagde kans op gladheid, minder onderhoud is nodig en de verkeersveiligheid neemt toe.
See Mourik 49
Gepubliceerd op dinsdag 2 februari 2016
See Mourik is ons corporate relatiemagazine. U leest hier achtergronden van de diverse toonaangevende projecten in interviews met onze opdrachtgevers en Mourik medewerkers.
Mourik Techniek - inventief in technische realisaties
Gepubliceerd op vrijdag 22 januari 2016
Mourik Techniek is breed georiënteerd en thuis in vele markten. In onze goed geoutilleerde werkplaats in Groot-Ammers staan meer dan 70 vakmensen voor u klaar. Zij zijn het hart van ons bedrijf en helpen u inventieve oplossingen te vinden voor de meest uiteenlopende technische uitdagingen.
Pagina:1 2 3 4 6