Publicaties

Sorteer op:
Mourik Jaarbeeld 2020
Gepubliceerd op vrijdag 25 juni 2021
Mourik Jaarbeeld 2020
Rotorjet Cleaning Device (RCD)
Gepubliceerd op woensdag 14 april 2021
Het reinigen van componenten en apparatuur met water onder hoge druk is al decennia een van de specialisaties van Mourik. Naast het reinigen van bundels, dienen ook de bundelmantels te worden gereinigd. Hiervoor heeft Mourik het Rotorjet Cleaning Device ontwikkeld.
Brochure Mourik Environmental Services
Gepubliceerd op woensdag 5 augustus 2020
Mourik Environmental Services levert oplossingen voor industriële water-, bodem- en emissievraagstukken zodat onze klanten zich 100% kunnen focussen op hun primaire processen. Duurzaam watergebruik, afvalreductie en het behalen van emissiedoelstellingen op een kosteneffectieve manier is onze expertise.
Mourik Jaarbeeld 2019
Gepubliceerd op dinsdag 26 mei 2020
In het Mourik Jaarbeeld 2019 met als thema 'Mensen maken Mourik' leest u over onze financiële, economische, sociale, MVO- en veiligheidsprestaties.
Mourik Sanitation
Gepubliceerd op woensdag 20 mei 2020
Mourik Sanitation, een service van Mourik Industry, desinfecteert ruimtes die dagelijks langdurig en door dezelfde gebruikers gebruikt worden en ruimtes die intensief gebruikt worden tijdens turnarounds en projecten door wisselende gebruikers.
Mourik Industry - dé multidisciplinaire dienstverlener voor de wereld van morgen
Gepubliceerd op dinsdag 3 maart 2020
Mourik Industry is al meer dan vijftig jaar een betrouwbare partner op het gebied van technische dienstverlening in de (petro)chemische industrie en staal-, metaal-, energie- en milieusector. Wij bieden klantspecifieke dienstverlening in uiteenlopende disciplines. Dienstverlening staat hier voor uitvoering, management, advies, onderhoud, en innovatie. De disciplines waarin wij werken zijn onder andere industriële reiniging, mechanisch werk, integraal onderhoud, industrie- en utiliteitsbouw, tank(terminal)onderhoud, catalyst handling, asbestsanering en milieutechniek.
See Mourik 51
Gepubliceerd op vrijdag 7 december 2018
Het corporate relatiemagazine van Mourik.
Volautomatisch orbitaal lassen
Gepubliceerd op maandag 17 september 2018
Downtime betekent productieverlies. Om snel weer online te zijn is een strakke planning noodzakelijk. Daarom hebben asset owners bij revisie van hun installaties behoefte aan korte doorlooptijden door perfecte lassen. Dit kan door gebruik te maken onze volautomatische orbitale lasmachine.
Pagina:1 2 3 4 6