Publicaties

Sorteer op:
Mourik Jaarbeeld 2016
Gepubliceerd op vrijdag 27 oktober 2017
Ons jaarbeeld heeft ieder jaar een thema, dat als een rode draad door de artikelen en interviews loopt. Met het thema 'Next' benadrukken wij nogmaals de waarde van voortdurende vernieuwing.
See Mourik 50
Gepubliceerd op woensdag 14 december 2016
See Mourik is ons corporate relatiemagazine. U leest hier achtergronden van de diverse toonaangevende projecten en interviews met onze opdrachtgevers en Mourik medewerkers.
Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016
Bij interne bundelreiniging is behoefte aan korte en voorspelbare doorlooptijden. Downtime betekent productieverlies. Sneller, homogeen schoon en maximaal veilig. Met Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning haalt Mourik als eerste autonome interne bundelreiniging uit het lab naar de praktijk en zet daarmee een nieuwe standaard in bundelreiniging.
LIFT-LOCK™
Gepubliceerd op dinsdag 21 juni 2016
Onverwacht breekt bij het hijsen de stelconplaat en valt bijna op een medewerker. Een situatie die u als werkgever niet wilt meemaken. Met de LIFT-LOCK™-technologie van Mourik hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. LIFT-LOCK™ hijst, verplaatst of plaatst uw stelconplaten veilig, eenvoudig en snel.
Mourik NEXT 2015 in het kort
Gepubliceerd op dinsdag 7 juni 2016
Een samenvatting van ons jaarverslag met als thema 'Next'. Voor meer informatie over ons jaarverslag kunt u terecht op onze website www.mourik.com
Mourik Jaarbeeld 2015
Gepubliceerd op donderdag 31 maart 2016
Het jaarverslag van Mourik met als thema 'Next'. Voor meer informatie over ons jaarverslag kunt u terecht op onze website www.mourik.com
COLT-asfalt light
Gepubliceerd op maandag 15 februari 2016
COLT-asphalt light is het eerste asfaltmengsel met een lichtreflectie, langere levensduur, CO2-reductie in de productiefase en geluidsreducerende eigenschappen. Door de lichte kleur van het asphalt is er minder openbare verlichting nodig, wat een aanzienlijke besparing van de energiekosten oplevert.
COLT-asfalt
Gepubliceerd op maandag 15 februari 2016
COLT-asfalt is ons innovatieve asfaltmengsel met een CO2-reductie in de productiefase, geluidsreducerende eigenschappen en een langere levensduur.
Pagina:1 2 3 4 6