Video's

Sorteer op:
Petrogas Company Video
Gepubliceerd op maandag 17 december 2012
De bedrijfsvideo van Petrogas, een wereldwijd opererend ingenieursbureau in de olie en gasindustrie, geeft een impressie van de diverse activiteiten.
Reconstructie N237
Gepubliceerd op zondag 15 april 2012
Een animatiefilmpje over de reconstructie van de N237, een mooi project van Mourik Groot-Ammers.
Mourik - Projectontwikkeling
Gepubliceerd op vrijdag 12 juni 2009
Mourik ontwikkelt projecten vanuit eigen grondposities, maar ook in samenwerking met projectontwikkelaars, na aankoop van vervuilde terreinen of in samenwerking met overheden.
Mourik - Innovatieve technieken
Gepubliceerd op vrijdag 12 juni 2009
Door het brede scala van werkzaamheden heeft Mourik enorm veel vakkennis opgebouwd. Die kennis gebruiken we om innovatie aan te jagen, in opdracht én in eigen beheer.
Mourik - Infrastructuur
Gepubliceerd op vrijdag 12 juni 2009
Design en Construct is de nieuwe manier van werken. Daarmee heeft Mourik zich ontwikkeld tot een partner voor onze opdrachtgevers die waarde toevoegt in het hele proces, van ontwerp tot uitvoering én onderhoud.
Mourik - Industriële reiniging
Gepubliceerd op vrijdag 12 juni 2009
Op dit gebied werkt Mourik wereldwijd met een schat aan ervaring, gekwalificeerde mensen en hoogwaardig materieel. Veel innovaties worden in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd.
Reconstructie N226 Hertekop Leusden
In opdracht van de Provincie Utrecht heeft Mourik in april 2017 het UAV-GC contract verworven voor werk “Reconstructie N226 Hertekop – Schutterhoeflaan” binnen de gemeente Leusden/Amersfoort. Dit werk is aanbesteed en wordt uitgevoerd vanuit de Best Value filosofie.
Maikel Scholten, Uitvoerder Mourik Infra, Badhoevedorp
Maikel was als uitvoerder actief voor de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp, net boven Schiphol. Als achtergrond heeft hij de opleiding Civiele Techniek. Vrijheid vindt hij belangrijk in zijn werk. Hoe hij dat bij Mourik krijgt? Dat zie je in dit filmpje.
Pagina:1 6 7 8