Video's

Sorteer op:
Mourik Sisser Award 2014
Gepubliceerd op vrijdag 23 januari 2015
Jaarlijks reiken wij tijdens de nieuwsjaarsreceptie de Sisser Award uit aan een medewerker voor het signaleren en melden van een gevaarlijke situatie.
Vogel - VVUV-systeem
Gepubliceerd op dinsdag 18 november 2014
Vogel heeft het VVUV-systeem ontwikkeld, een herstelmethode voor uitkragende betonnen vloeren waarvan de constructieve veiligheid niet gewaarborgd kan worden. Na toepassing van deze methode is de balkon- of galerijvloer weer veilig.
Gerard Andeweg, Hoofduitvoerder Mourik Global
Gepubliceerd op dinsdag 21 oktober 2014
Interview over werken bij Mourik met Gerard Andeweg, hoofduitvoerder Mourik Global
Ontwikkel jezelf bij Mourik
Gepubliceerd op vrijdag 22 augustus 2014
Wij investeren in onze mensen en stimuleren hen om iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Bekijk het filmpje en laat je verrassen door vele mogelijkheden die Mourik te bieden heeft.
Dijkverbetering KIS geeft dode hoekles op school Streefkerk
Gepubliceerd op vrijdag 4 juli 2014
Combinatie Dijkverbetering Molenwaard en Mourik geven in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland dode hoekles op School met de Bijbel in Streefkerk. De school in Streefkerk ligt direct aan het dijkverbeteringsproject Kinderdijk -- Schoonhovenseveer. De leerlingen worden door middel van theorie- en praktijkles meegenomen in de wereld van vrachtwagenchauffeurs.
Verkeersmanagement Hartelbrug
Gepubliceerd op maandag 30 juni 2014
Een mooie impressie van Mourik-dochter Traffic & More over het verkeersmanagement tijdens de werkzaamheden aan de Hartelbrug in Spijkenisse in 2013.
Offshore Catalyst Handling
Gepubliceerd op maandag 16 juni 2014
Mourik heeft samen met Unidense, een volledige dochteronderneming van Mourik Global, haar catalyst activiteiten uitgebreid naar de offshore.
Promotiefilmpje Civiele Techniek
Gepubliceerd op donderdag 12 juni 2014
Eerstejaarsstudenten Civiele Techniek aan de TU Delft hebben, in samenwerking met Mourik, een filmpje gemaakt om middelbare scholieren te interesseren voor de studie Civiele Techniek.
Pagina:1 5 6 7 8