Video's

Sorteer op:
KIS - Dijkverbetering 2.0
Gepubliceerd op dinsdag 27 december 2016
Met deze video hebben Mourik Infra, Waterschap Rivierenland en Besix (Combinatie Dijkverbetering Molenwaard, CDVM) zich genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs 2017. Voor het project KIS heeft CDVM een overzicht gemaakt van de diverse innovaties die in het project gebruikt worden, zoals de toepassing van boorpalen, het bouwen van opvijzelbare woningen en een klimaatdijk, een andere toepassing van rekenmethodieken, BIM, Internet of Things, augmented reality, en inmeten met drones.
Han van Vliet, Uitvoerder, Mourik Groot-Ammers
Gepubliceerd op maandag 19 december 2016
Wat doet Han met zijn ervaring van de Mont Blanc op de dijk?
Op de fiets naar z'n werk, de Mont Blanc beklimmen en mooie werkprestaties met z'n team leveren. Dit doet onze Han en daar is hij trots op. Han van Vliet is uitvoerder bij Mourik Groot-Ammers. Zijn sportieve mentaliteit kan hij ook goed inzetten om zijn werk goed te doen en zijn groei en ontwikkeling te stimuleren. Hoe? Dat zie je in dit filmpje.
Plan van Aanpak - Vernieuwen van het rioolsysteem op een raffinaderij
Gepubliceerd op maandag 21 november 2016
Deze animatie laat zien hoe wij het vervangen van het rioolsysteem op een plant aanpakken. Hierbij komt niet alleen in beeld welke werkzaamheden we uitvoeren, maar ook welke voorzorgmaatregelen we treffen.
Ricardo Schruijer, Voorman mechanisch, Mourik Services
Gepubliceerd op dinsdag 8 november 2016
Wil je je blijven ontwikkelen?
Ricardo vertelt hoe hij zijn groei en ontwikkeling kan bewerkstelligen binnen ons bedrijf. “The sky is the limit bij Mourik,” vindt Ricardo. Bekijk welke stappen hij al maakte in zijn carrière.
Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016
Bij interne bundelreiniging is behoefte aan korte en voorspelbare doorlooptijden. Downtime betekent productieverlies. Sneller, homogeen schoon en maximaal veilig. Met Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning haalt Mourik als eerste autonome interne bundelreiniging uit het lab naar de praktijk. En zet daarmee een nieuwe standaard in bundelreiniging.
Bart Suykerbuyk, Projectleider Bouw Mourik n.v. België
Gepubliceerd op donderdag 29 september 2016
Wie kan beter vertellen over de cultuur van Mourik...?
...dan een toegewijde medewerker?
Bart... Wil je weten hoe Bart het resultaat van zijn werk in het ‘echte leven’ ziet en hoe hij zich bij Mourik kan ontwikkelen? En vooral waarom Bart zich hier thuisvoelt?
Een kijkje in de dijk - Dijkverbetering Kinderdijk-Schoonhovenseveer
Gepubliceerd op vrijdag 16 september 2016
De Combinatie Dijkverbetering Molenwaard (CDVM), waar Mourik Groot-Ammers onderdeel van uitmaakt, werkt in opdracht van Waterschap Rivierenland aan de dijkverbetering tussen Kinderdijk en Schoonhovenseveer. Op het 17 kilometer lange traject langs de Lek worden allerlei soorten werkzaamheden uitgevoerd.
Mourik bouwt modulaire chemische installatie
Gepubliceerd op vrijdag 16 september 2016
Op 15 december 2012 vond voor de eerste maal een transport over het water plaats direct vanaf de Mourik-vestiging in de Botlek. Mourik Services liet een compleet ingerichte module voor een fabrieksinstallatie over water vervoeren vanaf haar terrein aan de Nieuwesluisweg naar het terrein van LyondellBasell Botlek, enkele kilometers verderop.
Pagina:1 2 3 4 8