Video's

Sorteer op:
Verbetering IJsseldijk Gouda Cutter Soil Mix
Gepubliceerd op maandag 27 november 2017
Hoogheemraadschap van Rijnland en Mourik Groot-Ammers passen een nieuwe techniek toe, die nog nooit is gebruikt in een primaire waterkering: de Cutter Soilmix Methode (CSM). En met succes.
Mourik maakt een punt van 0
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2017
Hydra vs Human
Gepubliceerd op donderdag 7 september 2017
Hydra Robotic Exchanger Cleaning is de rijzende ster in de wereld van bundelreinigen op topniveau. Bliksemsnel, en met laser-precisie gaat Hydra op zijn doel af. Kijk toe hoe de nieuwe uitdager het opneemt tegen de gevestigde waarde in deze spannende strijd!
Verbetering IJsseldijk Gouda (VIJG) bovengronds
Gepubliceerd op woensdag 28 juni 2017
Mourik Groot-Ammers voert in opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland de Verbetering IJsseldijk Gouda (VIJG) uit. Daarbij past zij een innovatieve uitvoeringswijze toe.
Verbetering IJsseldijk Gouda (VIJG) ondergronds
Gepubliceerd op woensdag 28 juni 2017
Mourik Groot-Ammers voert in opdracht van het Hoogheemraadschap van Rijnland de Verbetering IJsseldijk Gouda (VIJG) uit. Daarbij past zij een innovatieve uitvoeringswijze toe.
Dijkversterking Capelle-Moordrecht
Gepubliceerd op maandag 12 juni 2017
Deze video van het Hoogheemraadschap van Rijnland neemt je mee langs de dijkversterking Capelle-Moordrecht. Mourik Groot-Ammers en Liebregts zien hebben deze dijkversterking uitgevoerd in opdracht van het hoogheemraadschap.
Project DOEN
Gepubliceerd op woensdag 19 april 2017
Iets meer dan 7 maanden nadat BESIX en Mourik onder de combinatie NU groen licht kregen van Rijkswaterstaat om de Nijkerkerbrug vorm te geven, nemen we een kijkje achter de schermen.
MElt-asfalt
Gepubliceerd op dinsdag 27 december 2016
Mourik Infra en de provincie Zuid-Holland hebben zich met deze video over MElt-asfalt genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs 2017. Mourik heeft fietsbrug De Snelbinder in Naaldwijk voorzien van het innovatieve en duurzame MElt-asfalt. MElt is een asfaltdeklaag waar een additief aan toegevoegd is waardoor bevriezing van het asfalt tot minus 5 graden Celsius voorkomen wordt.
Pagina:1 2 3 4 8