Video's

Sorteer op:
Sisser 2021
Gepubliceerd op dinsdag 22 februari 2022
Op donderdag 3 februari is de jaarlijkse award voor de beste sissermelding van het jaar uitgereikt aan Jack Pelzer van Mourik Infra.
DUURZAAMHEID VAN GENERATIE OP GENERATIE
Gepubliceerd op maandag 28 juni 2021
We zijn ons er erg van bewust dat niet alleen ons bedrijf van generatie op generatie wordt voortgezet, maar dat we ook verantwoordelijk zijn voor de generaties na ons. Het jaar waar we dan ook naar uitkijken in 2035, het jaar waarin we hopen volledig klimaatneutraal en circulair te werken. Daarnaast werken we aan duurzaam werkgeverschap en duurzame innovaties. Ben jij benieuwd wat Mourik doet aan duurzaamheid om dit doel te bereiken? Ook Sophie Mourik was hier erg benieuwd naar en is in deze video in gesprek gegaan met haar vader, Kees-Jan Mourik, CEO van ons bedrijf.
Mourik - Al meer dan 85 jaar sterk werk
Gepubliceerd op maandag 31 augustus 2020
​Het verleden in beeld in een korte film.
Veiligheidsprijs S@M 2019 voor Venezuela
Gepubliceerd op dinsdag 14 januari 2020
Volautomatisch orbitaal lassen
Gepubliceerd op woensdag 9 oktober 2019
Gerobotiseerd in-situ lassen resulteert in kortere downtime. Asset owners hebben bij revisie van hun installaties behoefte aan korte doorlooptijden door perfecte lassen. Dit kan door gebruik te maken onze volautomatische orbitale lasmachine.
Industriële ultrasoon reiniging
Gepubliceerd op dinsdag 17 september 2019
Reiniging van (groot) industrieel equipment vraagt om creatieve en vaak klantspecifieke reinigingsmethoden. Mourik Industry heeft een breed scala aan methodes en technieken voor industriële reiniging in huis. Naast de traditionele methoden biedt Mourik Industry reiniging met behulp van een gepatenteerde ultrasone technologie.
Industrieel reiniger
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2019
Industrieel Reiniger, wat moet je doen, hoe wordt je industrieel reiniger en hoe kun je je werk veilig doen? Onze mensen vertellen je over hun ervaringen met het vak.
Meer info:
https://www.werkenbijmourik.com/vacatures
https://www.mourik.com/mourikinbelgie

Beter af bij Mourik.

Mourik n.v. in België heeft samen met VDAB deze film over het beroep industrieel reiniger ontwikkeld. VDAB is een Vlaamse overheidsorganisatie die Vlaamse burgers helpt om zelf hun loopbaan te ontwikkelen.
DOEN! Renovatie Nijkerkerkbrug - timelapse
Gepubliceerd op vrijdag 27 juli 2018
In het weekend van 7 tot 12 juni 2018 is een brugdeel van de Nijkerkerbrug vervangen. In deze periode was de omgeving afgesloten. De werkzaamheden zijn vastgelegd in een timelapse.
Pagina:1 2 3 4 8