Video's

Sorteer op:
Project DOEN
Gepubliceerd op woensdag 19 april 2017
Iets meer dan 7 maanden nadat BESIX en Mourik onder de combinatie NU groen licht kregen van Rijkswaterstaat om de Nijkerkerbrug vorm te geven, nemen we een kijkje achter de schermen.
MElt-asfalt
Gepubliceerd op dinsdag 27 december 2016
Mourik Infra en de provincie Zuid-Holland hebben zich met deze video over MElt-asfalt genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs 2017. Mourik heeft fietsbrug De Snelbinder in Naaldwijk voorzien van het innovatieve en duurzame MElt-asfalt. MElt is een asfaltdeklaag waar een additief aan toegevoegd is waardoor bevriezing van het asfalt tot minus 5 graden Celsius voorkomen wordt.
KIS - Dijkverbetering 2.0
Gepubliceerd op dinsdag 27 december 2016
Met deze video hebben Mourik Infra, Waterschap Rivierenland en Besix (Combinatie Dijkverbetering Molenwaard, CDVM) zich genomineerd voor de InfraTech Innovatieprijs 2017. Voor het project KIS heeft CDVM een overzicht gemaakt van de diverse innovaties die in het project gebruikt worden, zoals de toepassing van boorpalen, het bouwen van opvijzelbare woningen en een klimaatdijk, een andere toepassing van rekenmethodieken, BIM, Internet of Things, augmented reality, en inmeten met drones.
Han van Vliet, Uitvoerder, Mourik Groot-Ammers
Gepubliceerd op maandag 19 december 2016
Wat doet Han met zijn ervaring van de Mont Blanc op de dijk?
Op de fiets naar z'n werk, de Mont Blanc beklimmen en mooie werkprestaties met z'n team leveren. Dit doet onze Han en daar is hij trots op. Han van Vliet is uitvoerder bij Mourik Groot-Ammers. Zijn sportieve mentaliteit kan hij ook goed inzetten om zijn werk goed te doen en zijn groei en ontwikkeling te stimuleren. Hoe? Dat zie je in dit filmpje.
Plan van Aanpak - Vernieuwen van het rioolsysteem op een raffinaderij
Gepubliceerd op maandag 21 november 2016
Deze animatie laat zien hoe wij het vervangen van het rioolsysteem op een plant aanpakken. Hierbij komt niet alleen in beeld welke werkzaamheden we uitvoeren, maar ook welke voorzorgmaatregelen we treffen.
Ricardo Schruijer, Voorman mechanisch, Mourik Services
Gepubliceerd op dinsdag 8 november 2016
Wil je je blijven ontwikkelen?
Ricardo vertelt hoe hij zijn groei en ontwikkeling kan bewerkstelligen binnen ons bedrijf. “The sky is the limit bij Mourik,” vindt Ricardo. Bekijk welke stappen hij al maakte in zijn carrière.
Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning
Gepubliceerd op dinsdag 11 oktober 2016
Bij interne bundelreiniging is behoefte aan korte en voorspelbare doorlooptijden. Downtime betekent productieverlies. Sneller, homogeen schoon en maximaal veilig. Met Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning haalt Mourik als eerste autonome interne bundelreiniging uit het lab naar de praktijk. En zet daarmee een nieuwe standaard in bundelreiniging.
Bart Suykerbuyk, Projectleider Bouw Mourik n.v. België
Gepubliceerd op donderdag 29 september 2016
Wie kan beter vertellen over de cultuur van Mourik...?
...dan een toegewijde medewerker?
Bart... Wil je weten hoe Bart het resultaat van zijn werk in het ‘echte leven’ ziet en hoe hij zich bij Mourik kan ontwikkelen? En vooral waarom Bart zich hier thuisvoelt?
Pagina:1 2 3 4 8