Eerste opdracht voor Mourik Klimaattechniek

Onderdeel van: NTC Tankcleaning

Projectgegevens

Opdrachtgever: Groninger
Locatie: Botlek-Rotterdam
Activiteit: Industrie- en utiliteitsbouw
Bedrijf:

Mourik Klimaatechniek zet de activiteiten van ClimateControl en ClimateControl Service voort. Mourik Klimaattechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van ventilatie, koeling, verwarming en airconditioning in de industrie, brandventilatie, rookbeheersingsystemen, brand- en gasdetectie in parkeergarages en het totaalonderhoud aan de gerealiseerde installaties en installaties derden.

De eerste officiële opdrachten voor Mourik Klimaattechniek zijn gegund door Gröninger Cleaning Systems te Schiedam, een specialist op het gebied van professionele (hogedruk) reinigingsystemen. Dit is gevierd met een grote taart voor het gehele bedrijf Gröninger. Op de foto v.l.n.r. Berthol Schaap (Gröninger), Harold Maasland (Gröninger), Paul Bosma (Mourik) Henk Klein (Gröninger) en Barry van Wichen (Mourik).

Mourik Klimaattechniek realiseert voor  Gröninger Cleaning Systems luchtdrooginstallaties voor het nieuwbouwproject NTC en Asro. NTC behelst een tankcleaning installatie in de Botlek voor tank- en silowagenreiniging met een capaciteit van 250 wagens per dag. De drooginstallaties omvatten met name de ventilatie, de luchtfiltering, de stoombatterij voor de luchtverwarming en een compleet RVS luchtkanalensysteem met kleppen en uitblaasmonden.