Dijkverbetering 2.0 KIS twee keer in de prijzen op InfraTech

Onderdeel van: Dijkverbetering KIS

Projectgegevens

Opdrachtgever: Waterschap Rivierenland
Locatie: Groot-Ammers
Activiteit: Infra
Bedrijf:
Periode: Oktober 2013 / Juli 2018

Het dijkverbeteringsproject KIS (Kinderdijk-Schoonhovenseveer) heeft zowel de InfraTech Innovatieprijs gewonnen als de Cobouw Publieksprijs. De Innovatieprijs is tijdens de InfraTech 2017 uitgereikt.

Waterschap Rivierenland, Mourik Infra en Besix hebben een overzicht gemaakt van de in het project KIS toegepaste innovaties, zoals boorpalen, opvijzelbare woningen, een klimaatdijk, een optimalisatie van rekenmethodieken, BIM, Internet of Things, augmented reality, en het inmeten met drones. Het doel hierbij is het creëren van maximale toegevoegde waarde voor de leefomgeving. De bewoner stond centraal.

Bij de publieksprijs van Cobouw bleef het tot het laatst toe spannend. Het verschil met de nummer twee (Inlaat Vaassen) was slechts 110 stemmen. Maar ook deze prijs was voor KIS!

Beursdeelname Mourik Infra
De InfraTech vond plaats van 17 tot en met 20 januari in Ahoy Rotterdam. Het is de grootste beurs voor infrastructuur in Nederland, en daar mocht Mourik Infra dit keer natuurlijk niet ontbreken. Met een mooie stand en een groep enthousiaste Mourik-medewerkers heeft Mourik goed acte de présence gegeven. We hebben nieuwe contacten opgedaan en contacten met bestaande relaties kunnen verstevigen. We konden ook potentiële opdrachtgevers in de stand verwelkomen. Door het winnen van dit soort prijzen onderscheidt Mourik zich ook op het gebied van innovatie!

Heeft u vragen?

Kees Scheer
Kees Scheer
Projectmanager

+31 184 66 72 00
Alle contactgegevens

Projectsheet

Bekijk een beknopte samenvatting van het project in PDF-vorm.

Bekijk projectsheet (PDF)
KIS - Dijkverbetering 2.0