Mourik maakt een punt van nul!

Onderdeel van: Dijkverbetering KIS

Projectgegevens

Opdrachtgever: Waterschap Rivierenland
Locatie: Groot-Ammers
Activiteit: Infra
Bedrijf:
Periode: Oktober 2013 / Juli 2018

Mourik Groot-Ammers heeft een grote opdracht in de wacht gesleept die letterlijk in de 'achtertuin' begint. Combinatie Dijkverbetering Molenwaard (CDVM), waar Mourik deel van uitmaakt, versterkt voor Waterschap Rivierenland de primaire waterkering tussen Kinderdijk en Schoonhovenseveer (KIS).

Tijdens dit project staat verkeersveiligheid voorop. Op 16 februari 2016 tekende Kees Scheer namens Mourik als eerste ondernemer in Zuid-Holland een manifest waarin Mourik 'Nul ernstige verkeersslachtoffers' onderschrijft.

Mourik Groot-Ammers voelt zich verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid. Ieder verkeersslachtoffer is er een teveel.

De ondertekening is een bijzonder moment, ook voor de regionale verkeersveiligheidambassadeur Kees Boender. In de vorige ambassadeursperiode ondertekende hij samen met de collega-ambassadeurs al een manifest met deze strekking, nu haakt ook het bedrijfsleven aan.

Ter plaatse van diverse werkzaamheden is de snelheidslimiteit verlaagd naar
30 km/u om een veiligere situatie te creëren voor fietsers en medewerkers. In samenwerking met de politie worden er extra snelheidscontroles uitgevoerd in de gemeente Molenwaard om automobilisten bewust te maken van hun rijgedrag.

Heeft u vragen?

Kees Scheer
Kees Scheer
Projectmanager

+31 184 66 72 00
Alle contactgegevens

Projectsheet

Bekijk een beknopte samenvatting van het project in PDF-vorm.

Bekijk projectsheet (PDF)