Onze mensen

Onze mensen maken het verschil

Ze zijn onze belangrijkste asset: onze mensen, ofwel de Mourik-medewerkers. Door hun vakmanschap realiseren we de mooiste werken met tevreden opdrachtgevers als resultaat. Wij willen dat iedere medewerker het naar zijn zin heeft bij Mourik en veilig zijn werk kan uitvoeren. Vandaar onze basisregel: We doen het veilig of we doen het niet!

Wij zien het als onze plicht om goed voor onze mensen te zorgen. Een prettig en motiverend werkklimaat, ruimte voor talent, duurzame inzetbaarheid en een veilige, gezonde werkomgeving: dat zijn de speerpunten van ons personeelsbeleid. Onze medewerkers zijn betrokken en werken vaak lang voor Mourik. We vieren regelmatig 25- en 40-jarige jubilea!

Om een positieve impact te hebben op de maatschappij - iets wat ons zeer na aan het hart gaat - doen we onder andere aan social return: we nemen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Daarnaast geven we dodehoeklessen op basisscholen in de regio’s waar we werken, om kinderen bewust te maken van het gevaar van de dode hoek van groot materieel.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.