Over infra

Integrale aanpak infra projecten

Mourik is een ervaren speler in infrastructurele werken. Wij benaderen de markt voor infrastructuur integraal. Door de werkmaatschappijen die actief zijn op het gebied van infrastructuur samen te bundelen, is één krachtige partij ontstaan die multidisciplinaire projecten voor de klant van begin tot eind kan verzorgen. De werkmaatschappijen van onze infra tak zijn Mourik Groot-Ammers, Mourik Limburg, Mourik Limburg Civiel, Vogel, Vogel Kathodische bescherming, Traffic & More, Mourik Techniek, Hendrik Bedrijven Brunssum, Mourik EGP en MVOI.

Infrastructurele werken vragen steeds meer om een multidisciplinaire aanpak. Mourik pakt dergelijke projecten integraal op, van projectmanagement tot en met oplevering en onderhoud. Bijna alle disciplines en materialen die daarvoor nodig zijn, hebben we in eigen huis. Dit zorgt voor korte lijnen en efficiëncy, zodat u voor het complete project verzekerd bent van een snelle, betrouwbare partner die u geheel kan ontzorgen.

Persoonlijk contact en duurzame relaties hebben onze voorkeur. Wij zetten hetzelfde team in van aanbesteding tot en met oplevering van het project. Op deze manier bent u verzekerd van één centraal, deskundig aanpreekpunt.

Zorg voor milieu en bedrijf

Milieutechniek is voor veel projecten van groot belang. Wat kost het tijdverlies als de grond op een bouwterrein vervuild is? Wat zijn de bedrijfsrisico’s van vervuild grondwater op uw fabrieksterrein? Voorbeelden genoeg. Onze dienstverlening omvat zo’n beetje alle aspecten waarmee u te maken kunt krijgen op het gebied van industriële afvalstromen en verontreinigingen. Variërend van milieuzorgplannen tot het oplossen van calamiteiten, in-situ, on- en off-site sanering van grond, bodem-, water- en luchtzuivering. Onze zorg voor het milieu is in dat opzicht ook de zorg voor uw bedrijfsvoering.

Sterk in ontwikkeling én samenwerking

Woningbouwprojecten en industrieterreinen zijn vaak een partnership tussen gemeenten, projectontwikkelaars en aannemers. Mourik participeert graag in dit soort samenwerkingsverbanden. We hebben onze wortels in de aannemerij en weten precies wat bouwen is. Daar hebben we vele expertises omheen verzameld, zoals bodem- en grondwatersanering en langjarige IBC-constructies.

Heeft u vragen?

Laat uw gegevens achter door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen contact met u op.

Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Mourik