Over infra

Mourik Infra: integraal werken aan complexe infrastructurele werken


Mourik Infra: een betrouwbare partner voor infrastructurele projecten

Infrastructurele projecten zijn complex, met verschillende disciplines en sub-projecten die door elkaar heen lopen. Mourik Infra pakt dit soort uitdagingen integraal op en we zorgen ervoor dat u als opdrachtgever het project in alle vertrouwen aan ons kunt overdragen. 

Van aanbesteding tot en met oplevering en het onderhoud dat daarna volgt, houden we nauw contact met uw projectteam. We zorgen voor een centraal en deskundig aanspreekpunt, met de backup van een team van specialisten en vakmensen, voor de volledige duur van het project.

Door onze ervaring met projectmanagement knopen we alle losse onderdelen aan elkaar en nemen we verantwoordelijkheid voor het op tijd en binnen begroting opleveren van uw project. We hebben vrijwel alle benodigde kennis en innovatiekracht, disciplines en materieel in eigen huis. Op elkaar ingespeelde collega’s werken met korte lijnen en zorgen voor een efficiënt, snel en betrouwbaar proces. Samenwerking is voor ons de sleutel tot een duurzame werkrelatie.

Veelzijdig infrabedrijf voor complexe vraagstukken

In Mourik Infra hebben we alle Mourik-bedrijven en hun expertises op het gebied van natte en droge infrastructuur gebundeld. Samen zijn we een bijzonder veelzijdig infrabedrijf dat complexe projecten van begin tot eind kan verzorgen. Dat is inclusief specialismen als omgevingshinder en verkeersmanagement, beton en conservering, leidingwerk, verduurzaming van infrawerken, bijvoorbeeld emissiereductie en waterstof, en prestatiecontracten.

Een aantal van deze specialismen hoort bij onze dochtermaatschappijen Vogel, Vogel Kathodische bescherming, Traffic & More, Mourik Techniek, Hendrik Bedrijven Brunssum, Mourik EGP en MVOI

Sanering en milieu

Milieutechniek is voor veel projecten van groot belang. Wat kost het tijdverlies als de grond op een bouwterrein vervuild is? Wat zijn de bedrijfsrisico’s van vervuild grondwater op uw fabrieksterrein? Voorbeelden genoeg. Onze dienstverlening omvat zo’n beetje alle aspecten waarmee u te maken kunt krijgen op het gebied van industriële afvalstromen en verontreinigingen. Variërend van milieuzorgplannen tot het oplossen van calamiteiten, in-situ, on- en off-site sanering van grond, bodem-, water- en luchtzuivering.

Bouwprojecten en industrieterreinen

Naast infrastructurele projecten, werken we ook graag mee aan andere bouwprojecten, bijvoorbeeld in de utiliteitsbouw of op industrieterreinen. Dit soort projecten is vaak een partnership tussen gemeenten, projectontwikkelaars en aannemers. Mourik participeert graag in dit soort samenwerkingsverbanden. We hebben onze wortels in de aannemerij en weten precies wat bouwen is. Daar hebben we vele expertises omheen verzameld, zoals bodem- en grondwatersanering en langjarige IBC-constructies.

Heeft u vragen?

Laat uw gegevens achter door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen contact met u op.

Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Mourik