Mourik one-stop-shopping in de haven

30 april 2014

Bron: Vakblad De HAVEN, 2014

Industrieel dienstverlener Mourik is een veelzijdige
partner voor onder meer de chemie en de olie- en gassector. Een ondernemend en innovatief bedrijf dat bedrijven als Vopak, Lanxess, Sabic, Gate Terminal en Wilmar tot haar klanten mag rekenen.



Mourik gaat waar er groei is

Mourik is al meer dan 50 jaar werkzaam in de industrie en maakt belangrijke ontwikkelingen mee. Zo neemt de vraag naar brandstof toe in het Midden- en Verre Oosten, terwijl de vraag naar brandstof in Europa juist afneemt. Mourik heeft al geruime tijd een participatie in CR Asia. Een bedrijf met enorme groeipotentie, dat nu al toonaangevend is in Azië.

Toekomst
Voor het familiebedrijf is het belangrijk om een goede financiële basis vast te houden. Daarmee biedt Mourik een financiële zekerheid aan haar klanten. Door middel van het one-stop-shopping concept kan Mourik haar klanten ontzorgen, en projecten met een kortere doorlooptijd en een betere prijs-/kwaliteitverhouding realiseren. Met de vele disciplines binnen Mourik is het mogelijk projecten grotendeels zelfstandig te realiseren. Het gehele proces, van engineering tot en met oplevering en commissioning wordt binnen Mourik gemanaged. Veiligheid staat daarbij altijd hoog in het vaandel.

In een interview in vakblad De HAVEN beantwoordt bestuursvoorzitter Kees Jan Mourik vijf vragen over bovenstaande en andere onderwerpen.

Lees hier het volledige artikel. In het filmpje hieronder zijn mooie beelden van de haven te zien en komen quotes voorbij van de geïnterviewde personen voorbij.

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.