Bruggen slaan - TU Delft

6 juni 2013

‘Bruggen slaan’ was het motto van de Civiele bedrijvendagen 2013 op de TU Delft. En daar weet Mourik veel van. Daarom stonden wij  vierde jaar op rij met een stand, een bedrijfspresentatie en een gemotiveerd team tijdens de Civiele bedrijvendagen van de TU Delft op 30 mei.

Klaar om bruggen te slaan tussen de studenten en ons bedrijf. Er is een grote behoefte aan vakmensen met een nieuwe blik op het werk. Wij hebben ingenieurs nodig die breder kijken naar de vraagstukken van onze opdrachtgevers en zoeken naar innovatieve oplossingen. Wij zoeken civiele techneuten met inzicht in de samenwerking tussen verschillende partijen zoals de overheid, de maatschappelijke partners en de marktpartijen. Daarover hebben wij boeiende gesprekken gevoerd met studenten civiele techniek.
 
Ze toonden veel belangstelling in de multidisciplinaire projecten die Mourik vaak van A tot Z uitvoert. Diversiteit, innovaties en het sociale karakter van ons bedrijf maken Mourik ook tot een aantrekkelijke werkgever, aldus de aankomende civiele ingenieurs.

Mourik op Civiele Bedrijven Dagen 2013 TU Delft