Verlenging groot aantal contracten

22 maart 2013

In het eerste kwartaal van 2013 zijn Mourik Services B.V. en dochteronderneming Mourik Vlissingen B.V. erin geslaagd een groot aantal contracten voor industrieel onderhoud te verlengen. Zo werden in het Europoort-Botlek gebied het mechanical contract op ExxonMobil RAF/RAP, het mechanical/cleaning contract op ExxonMobil RPI, het cleaning/mechanical/civiel contract met Indorama en de contracten voor industrial cleaning, civiel werk en loodgieteractiviteiten op BP Raffinaderij Rotterdam voor meerdere jaren verlengd. Ook werden de handtekeningen gezet onder de verlenging van het cleaningcontract met Cabot. Bovendien sloot Mourik Vlissingen onlangs met Dow  Terneuzen een meerjarige overeenkomst voor industriële reiniging en werd overeenstemming bereikt met EPZ Borssele voor verlenging met meerdere jaren van het contract voor industriële reiniging

Deze contracten, met een gezamenlijke jaaromzet van ruim 30 miljoen euro, zijn belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit en bieden  een goed perspectief voor de komende jaren.

Daarmee hebben Mourik Services en Mourik Vlissingen alle contracten waarvan de looptijd de afgelopen periode zou aflopen, weten te behouden of uit te breiden met bovendien nog een mooi nieuw meerjarig contract voor industriële reiniging en waste management op Yara Sluiskil.