Kleurrijke controlekamer

21 mei 2018

Zelfs een controlekamer is wel eens aan een opknapbeurt toe. Zo ook die van AkzoNobel in het Europoort-gebied. De bestaande controlekamer ging al wat jaartjes mee en was toe aan vernieuwing en een eigentijdse inrichting. Na een intensieve verbouwingsperiode leverde Mourik onlangs de geheel gemoderniseerde controlekamer op. Mourik verbouwde eerder al controlekamers voor chemische en petrochemische bedrijven in het Rotterdamse industriegebied. Met deze ervaring op zak en dankzij een soepel samenspel tussen de klant, een binnenhuisarchitecte en Mourik hadden we snel een goed ontwerp en strakke planning uitgewerkt.

Fijne werkomgeving
Voor de modernisering van de controlekamer werd de indeling van de ruimte aangepakt. Het resultaat was een overzichtelijke werkplek met natuurlijke lichtinval. Om alles goed te laten functioneren hebben we de elektra waar nodig vervangen en nieuwe verwarmings-, ventilatie- en airconditioning units geplaatst. Naast de praktische aanpassingen hebben we de werkomgeving een andere look & feel gegeven. Het strakke kleurenpatroon en de indeling geven de controlekamer een frisse uitstraling. De nieuwe verlichting en volledig ingerichte keuken maken de ruimte compleet.

Nieuwsgierig hoe Mourik de verbouwing aanpakte? Meer foto’s zien? Klik hier.