Ongekend hoge FPAL-score ‘Health & Safety’

6 september 2017

Twee jaar geleden dachten we onszelf niet meer te kunnen overtreffen, zo hoog was de beoordeling door Achilles FPAL toen. En toch is het gelukt. Dit jaar kreeg Mourik Services nóg hogere rapportcijfers op gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en training. Voor ‘Health & Safety’ zelfs een ongekende 9.5! En dus stijgen we weer op de ranglijst van aannemers in de olie- en gassector.

Geen inschrijving, geen aanbesteding
Om voor (grote) aanbestedingen in de olie- en gassector in aanmerking te komen, registreren aannemers zich bij speciaal daarvoor erkende kwalificatiesystemen. Sta je als bedrijf niet ingeschreven, dan zal een opdrachtgever in die sector je niet selecteren. Mourik Services staat bij de meeste van dit soort platforms geregistreerd, waarvan Achilles FPAL voor ons een van de belangrijkste is. Een goede beoordeling is dus essentieel.

Actuele data
Iedere twee jaar levert Mourik geactualiseerde data aan via het online FPAL kwalificatiesysteem. Certificaten, klantbeoordelingen, veiligheidsstatistieken, opleidingsgegevens, enzovoorts. Vervolgens bezoekt Achilles FPAL ons tweejaarlijks voor een uitgebreide beoordelingsronde, waarna zij ons een certificaat en een score toekennen. Mourik scoort al jaren bovengemiddeld met nu als kers op de taart dus deze score van 2017.
FPAL certificate 2017