Bouman rondt reinigings- en schilderwerk af bij NedTrain

13 april 2017

Op verzoek van NedTrain heeft Bouman, samen met Mourik Groot-Ammers die hoofdaannemer is voor de nieuwbouw bij hal 12, afgelopen september een plan en een begroting gemaakt voor het reinigen en schilderen van de bestaande staalconstructie. Aan de hand van het voorgestelde plan zijn er eerst diverse proeven uitgevoerd en eind 2016 is Bouman in opdracht van NedTrain begonnen met het uitvoeren van deze mooie 'winterklus'!

De werkzaamheden bestonden uit het droog en nat reinigen van de bestaande constructie en daarna het schilderen in een nieuwe kleur.

De uitdaging tijdens de uitvoering was dat NedTrain met de revisiewerkzaamheden aan de onderstellen van de treinen doorging. Hierdoor mocht er alleen tijdens de avonduren, na werktijd van de opdrachtgever, worden gewerkt. Door een goede afstemming, planning en samenwerking met het personeel van de opdrachtgever zijn de reinigings- en schilderwerkzaamheden in korte tijd gerealiseerd.

Onlangs is het reinigings- en schilderwerk door Bouman afgerond en samen met de opdrachtgever naar tevredenheid opgeleverd.