Mourik Nieuwjaarsloop 2014

5 december 2013

Op zaterdag 4 januari 2014 organiseert atletiekvereniging Spirit uit Oud-Beijerland de Mourik Nieuwjaarsloop. Deze prestatieloop wordt mede mogelijk gemaakt door Mourik Services.

Start en finish zijn op Sportpark “De Kikkershoek” aan de Langeweg 14 in Oud-Beijerland. Er is een prestatieloop van 5 en 10 kilometer (start 15.00 uur) en een jeugdloop van 1 en 2 kilometer (start 14.00 uur). Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of op de dag zelf, tot een half uur voor aanvang. De kosten zijn 6 euro voor de prestatieloop en 2 euro voor de jeugdloop. Meer informatie vindt u op www.avspirit.nl

De sponsoring van deze loop is onderdeel van het gezondheidsbeleid van Mourik. De directie van Mourik Services wil hiermee de medewerkers van Mourik stimuleren om mee te doen. In dit kader ondersteunt de directie ook het Mourik Running Team. Dit team doet in 2014 voor de derde maal mee aan de Roparun, de non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam waarvan de opbrengst ten bate komt van mensen met kanker.
Banner Mourik Nieuwjaarsloop