Mobiliteit


Mobiliteit is een must voor het functioneren van onze samenleving en de economie. Maar het is ook een enorme uitdaging. Mobiliteit op de lange termijn vraagt om creatieve oplossingen met oog voor mensen en milieu.

Voor Mourik Infra is slimme mobiliteit dagelijks werk. Wij werken aan bereikbaarheid in economische kerngebieden en daarbuiten. Bijvoorbeeld door vernieuwing, uitbreiding en verduurzaming van het Nederlandse wegennet. We hebben meerdere specialisaties in huis om dat te doen op een innovatieve manier, met vernieuwende materialen.

Ons dochterbedrijf Traffic & More speelt een sleutelrol in veel complexe mobiliteitsprojecten, met oplossingen en innovaties voor de verbetering van mobiliteit, doorstroming en bereikbaarheid in tijdelijke en definitieve verkeerssituaties.

Een ander specialisme van Mourik is het ontwerp en de realisatie van snelle, veilige, duurzame en slimme fietsverbindingen en specifieke fietstunnels. De overheid zet in op onze fietsinfrastructuur en wil veel meer mensen op de fiets krijgen. Wij creëren en bieden daarvoor de randvoorwaarden. Zo brengen we beleid in een hogere versnelling.

Projecten

Onze projecten op het gebied van mobiliteit zijn onder andere:

Interesse of vragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Mourik

Heeft u vragen?

Peter-Jan Hendriks
Peter-Jan Hendriks
Directeur Traffic & More

+31 30 687 81 10
André de Waal
André de Waal
Regiodirecteur

+31 6 53 71 38 73
Alle contactgegevens