Duurzaamheid en innovatie

Sterk in duurzaamheid

Mourik Infra heeft een groot aantal certificaten op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu, CO2, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en procesbeheersing. Wij zetten ons dagelijks in om een betrouwbare partner te zijn door te doen wat we zeggen. Door veilig te werken, waardoor de gezondheid van onze medewerkers en omstanders niet in het geding komen. Daarnaast werken we actief aan duurzaamheid om bij te dragen aan een betere leefomgeving.

In de infrastructuur betekent duurzaamheid voor Mourik: minimale verkeershinder, veiligheid voor weggebruiker en wegwerker, toepassen van herbruikbare materialen en aandacht voor de totale levensduurkosten.

Succes creeëren

De Mourik Excellence Award zet een project of product in de spotlights dat een essentiële bijdrage levert aan de realisatie van onze strategische pijlers: samenwerken, innovatie en nieuwe niches ontdekken. De grote winnaar in 2018 was het project Groot onderhoud sluis- en gemaalcomplexen  Delden en Hengelo.

Winnen met waterstof

Nederland gaat voor groen. Als Europa en Nederland afscheid gaan nemen van fossiele brandstoffen in de komende decennia, verwachten we met zijn allen dat waterstof een onlosmakelijke oplossing is in de energietransitie. Waterstof is een belangrijke energiedrager, voor de industrie, de mobiliteit en meer. En daar sorteren we nu al op voor. Lees hier meer.

Projecten

Onze projecten op het gebied van duurzaamheid en innovatie zijn onder andere:

 

Interesse of vragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Mourik

Heeft u vragen?

Cora de Groot
Cora de Groot
Duurzaamheidsmanager

+31 6 12 16 03 08
Alle contactgegevens