Maatwerkprocessystemen

Maatwerkprocessystemen

Ontwerpen, produceren en installeren van maatwerk processystemen

De energietransitie vraagt om slimme oplossingen voor uw installaties en systemen. Bij Mouriks dochter Petrogas Gas-Systems ontwikkelen we al sinds 1949 systemen voor gas & oil, en de energie- en chemische industrie. De focus binnen Petrogas ligt op innovatie, kwaliteit en rendement. Of u nu een nieuw systeem nodig heeft voor bijvoorbeeld uw chemische raffinaderij of een duurzame aanpassing op uw bestaande industriële installatie om bijproducten duurzaam in te zetten: Petrogas ontwikkelt uw oplossing.

De visie is helder: Tot onze samenleving de transitie naar duurzame vormen van energieopwekking heeft voltooid, streven wij naar maximaal rendement voor u en de ons resterende reserves van onze planeet, met een minimale impact op het milieu.

Onze installaties kunt u over de hele wereld terugvinden. We zijn groot genoeg om grote en complexe installaties te ontwerpen, te produceren en te installeren, terwijl we nog steeds de flexibiliteit hebben om snel mee te bewegen met nieuwe technische mogelijkheden. Niet voor niets zijn we de vaste partner van de meest vooraanstaande EPC aannemers en industriële eindgebruikers wereldwijd, van levering van een nieuw systeem tot en met onderhoud en modificaties.

Een kleine greep uit onze dienstverlening:

 

  • Conditioning systemen (bijvoorbeeld aardgas, LHG, biogas, olie)

  • Plastic-to-chemicals installaties (www.bluealp.nl)

  • Stoom-warmte netwerken

  • Glycol dehydratatie en regeneratie

  • Custom processystemen naar klantwens en -specificatie

  • Opbouwsupervisie en inbedrijfstelling wereldwijd

 

Meer weten over de mogelijkheden van Petrogas voor uw organisatie? Bezoek de website!