Omgevingsmanagement, samenwerking en social return

Omgevingsmanagement betekent in ons woordenboek: zeggen wat je doet en doen wat je belooft. We geloven in samenwerking met de omgeving en stakeholders zoals omwonenden, ondernemers, fietsers en andere weggebruikers. Duidelijke informatie en tijdige communicatie voorkomen ergernis en hinderbeleving. We zorgen voor een gedegen communicatieplan, met bijvoorbeeld informatiebijeenkomsten en social media, duidelijke reistijdinformatie, factsheets en praktische informatie over de bouw en de planning. En we zorgen voor een stipte opvolging van vragen en eventuele klachten.

Lokale verbinding door hergebruik en werkgelegenheid

We nemen mensen mee. En we betrekken de omgeving bij projecten. We hebben goede ervaringen met de inzet van lokale expertise, social return en hergebruik. In Utrecht doneerden we bijvoorbeeld 40 kub houtsnippers aan het ecologisch cultureel centrum Metaal Kathedraal zij maakten er compost van om hun medicinale tuin mee te bemesten. We zoeken standaard naar manieren om restmaterialen lokaal te hergebruiken. En we dragen bij aan de lokale werkgelegenheid, ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mourik is gecertificeerd op trede 2 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Wij geloven dat er voor iedereen een plekje is.

Meer weten over omgevingsmanagement en de manier waarop we lokale verbinding en draagvlak creëren? Neem contact op met Duurzaamheidsmanager Cora de Groot.

Referentieprojecten

Lees meer

Over hoe Mourik bijdraagt aan onze maatschappij

 

Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Mourik

 

Heeft u vragen?

André de Waal
André de Waal
Regiodirecteur

+31 6 53 71 38 73
Arnaut de Bruin
Arnaut de Bruin
Ontwerpleider

+31 6 10 66 25 70
Alle contactgegevens