Innovaties en data

In fietstermen: wij houden van versnellingen en innovatie is onderdeel van alle punten hiervoor: ontwerp en materialen, veiligheid, duurzaamheid en circulariteit, en technologie. Toepassing van sensoren in fietstunnels bijvoorbeeld, om meer inzicht te krijgen in fietsintensiteit. Dat soort data geeft waardevolle input voor uw fietsbeleid en plannen voor smart mobility.

Aantoonbaar resultaat voor uw fietsbeleid

We gebruiken data over verkeersstromen en fietsbewegingen mede als basis voor fasering van de aanleg, instelling van (tijdelijke) verkeersregelinstallaties (VRI’s) en de planning van afsluitingen. Zo beperken we aantoonbaar de impact van het werk op de omgeving en weggebruikers. We gebruiken data ook op de langere termijn, bijvoorbeeld om onderhoud te voorspellen. We kunnen dat zelfs voor u faciliteren zodat u er feitelijk geen omkijken meer naar heeft. Innovatie is bij Mourik dus ook een manier van denken over nieuwe samenwerkingsvormen.

Meer weten over innovatieve oplossingen voor uw fietsbeleid en het gebruik van data en smart mobility? Neem contact op met Arnaut de Bruin.

Referentieprojecten

 

Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Mourik

Heeft u vragen?

André de Waal
André de Waal
Regiodirecteur

+31 6 53 71 38 73
Arnaut de Bruin
Arnaut de Bruin
Ontwerpleider

+31 6 10 66 25 70
Alle contactgegevens