Fietsverbindingen

Fietsverbindingen

Slimme oplossingen voor fietsverbindingen en -tunnels

De fiets speelt een sleutelrol in belangrijke maatschappelijk thema’s, zoals duurzame mobiliteit en bereikbaarheid, verstedelijking en vitaliteit, veiligheid en leefbaarheid. Er wordt veel geïnvesteerd in goede fietsverbindingen, snel- en doorfietsroutes, smart mobility in de stad en daarbuiten. Mourik helpt provincies en gemeenten met slimme oplossingen voor fietsverbindingen in het algemeen en complexe onderdelen daarvan, zoals fiets(en/of fauna)tunnels en fietsbruggen in het bijzonder. Die spelen namelijk een sleutelrol bij gelijkvloerse kruisingen en knelpunten in de infrastructuur. Denk aan doorstroming en verkeersveiligheid, maar ook aan het gemak voor fietsers: hoe minder barrières, hoe groter de kans dat mensen de fiets pakken in plaats van de auto of het openbaar vervoer. Wij weten uit ervaring hoe je dat aanpakt. En we zorgen ervoor dat fietsers veilig, duurzaam en snel van A naar B kunnen trappen.

Specialist in complexiteit fietsinfrastructuur

Wij zijn op ons best in complexe situaties die vragen om inventiviteit en creativiteit. En we hebben de expertise om dat over de volle breedte te doen: ontwerp en engineering, realisatie, onderhoud en prestatiecontracten, en waar dat kan ook asset management. Binnen de Mourik-groep hebben we alles zelf in huis, inclusief specialismen die voor fietsverbindingen en fietstunnels heel relevant zijn zoals 3D-modellering en engineering (BIM), civiele betonbouw, verkeers- en omgevingsmanagement, coördinatie van nuts-verleggingen en omgevingsvergunningen, en city mobility. Wij helpen uw fietsbeleid naar een hogere versnelling. Daag ons maar uit.

Meer weten over (sociaal) veilige, innovatieve en duurzame fietsverbindingen en fietstunnels? Neem contact op met Arnaut de Bruin.

Ja, mijn persoonlijke gegevens mogen opgeslagen worden bij Mourik

Heeft u vragen?

André de Waal
André de Waal
Regiodirecteur

+31 6 53 71 38 73
Arnaut de Bruin
Arnaut de Bruin
Ontwerpleider

+31 6 10 66 25 70
Alle contactgegevens