Asbest en denuclearisatie

Erkend asbestverwijderend bedrijf

Asbest stelt de industrie voor grote uitdagingen. De aanwezigheid ervan in gebouwen en installaties is schadelijk voor de gezondheid van werknemers en verhoogt het risico op kanker bij herhaaldelijke blootstelling. Het verwijderen en behandelen van asbest is dus essentieel, maar moet met de grootste zorg gebeuren door erkende bedrijven die werken met getrainde vakmensen en volgens de lokale wetgeving. Zoals Mourik.

Waarom met Mourik samenwerken?

- Mourik heeft als erkend asbestverwijderend bedrijf alle certificaten om
  asbestwerken uit te voeren.
- Onze mensen hebben de nodige opleidingen gevolgd en zijn vertrouwd met de
  wettelijke voorschriften.
- Onze teams beschikken over de meest recente beschermingsmiddelen en
  aangepast materieel om asbest, in elke vorm, veilig te verwijderen, te verpakken en
  af te voeren naar een erkende verwerker.

Expert in denuclearisatie

Ter ondersteuning van de in België sterk vertegenwoordigde nucleaire sector bieden we onze industriële klanten een extra specialisatie aan: nucleaire decommissioning Uit onze expertise als asbestverwijderaars zijn wij de laatste jaren ook actief gegroeid in het veld van de nucleaire decommissioning.  Dit zowel in ontmanteling, decontaminatie als gecontroleerde sloop van nucleaire installaties en gebouwen.  Als Mourik n.v. zijn we dus uitstekend geplaatst om ook nucleaire projecten tot een goed einde te brengen.

Laten we afspreken

Vragen over asbestverwijdering en nucleaire ontmanteling? Contacteer ons of mail naar asbest@mourik.be  voor meer informatie of een afspraak.

Over Mourik in België

Bekijk ook onze andere specialiteiten: Bouw en renovatie, Industriële dienstverlening, Milieu, sloop en asbestverwijdering, Betonherstelling en kathodische bescherming (Vogel Belgium n.v.) en HVAC en technieken (Mourik Technics n.v.).

Interesse of vragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

{informatie_aanvraag_belgie}