Profiel

Profiel

Totaal onderhoud

Wat in 1897 werd opgericht als stukadoorsbedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf voor totaalonderhoud: Vogel in Zwijndrecht. Met renovatie en reparatie van voornamelijk beton heeft Vogel een vertrouwde en deskundige reputatie opgebouwd en zich gevestigd aan de top van de markt.

Vogel onderzoekt, inspecteert, adviseert, sloopt, repareert, levert en installeert. Een indrukwekkende klantenlijst die we in de loop der jaren hebben opgebouwd is hiervan het beste bewijs. oor complete betonrenovatieprojecten doet u dus zaken met één gesprekspartner.

Vakmensen

Onze vakmensen stáán voor hun werk: met moderne middelen werken zij aan een eindproduct dat hoogwaardig en duurzaam is. Ons eigen laboratorium en werkplaats werkten mee aan de vernieuwende ideeën die Vogel groot hebben gemaakt. In onze filosofie is vernieuwing geen doel op zich; het is de verbetering die telt.

Zekerheid

Daarnaast zijn wij in het bezit van het VCA**-certificaat, dat optimale veiligheid op de bouwplaats garandeert. Ook het VCA voor de Petrochemie hebben we. Vogel is in het bezit van het ISO certificaat voor het uitvoeren van al zijn werkzaamheden. Dus ook het repareren van kwaaitaalvloeren wordt onder ISO cerftficaat uitgevoerd.

Bewezen garantie

Garantie is een kwestie van mentaliteit en solvabiliteit. Het gaat er uiteindelijk om hoe geschreven beloften worden nagekomen. Vogel heeft zijn marktleidende positie verworven door consequent hoge kwaliteitsnormen te hanteren. Op alle uitgevoerde projecten wordt een Vogel -bedrijfsgarantiecertificaat of een vijfjarige, V.B.R.-garantie afgegeven. Tevens bestaat de mogelijkheid van een verzekerde garantie.