Profiel

Complete dienstverlening

Uitzendbureau Zuidgeest biedt een complete dienstverlening op het gebied van tijdelijk werk in de industriële en technische sector, waarbij kwaliteit en veiligheid een belangrijke plaats innemen.

Medewerkers van Zuidgeest zijn vaak voor langere tijd voor verschillende opdrachtgevers van Zuidgeest werkzaam in dezelfde branche. Dit bevordert in hoge mate de ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast hebben de eigen medewerkers van Zuidgeest praktische kennis van de werkzaamheden, wat de dienstverlening zeer ten goede komt. 

Naast het tijdelijk ter beschikking stellen van personeel biedt Uitzendbureau Zuidgeest een aantal andere diensten:

  • detachering
  • payrolling
  • werving en selectie

24 uur per dag, 7 dagen per week

Het werkterrein van Zuidgeest kent veel bedrijven waar continu wordt gewerkt. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend. Zo kunnen wij snel inspelen op veranderende omstandigheden en onvoorziene gebeurtenissen (calamiteiten). Zuidgeest richt zich vooral op het Botlek-/Europoortgebied, het industrieterrein Moerdijk, het IJmondgebied en het Limburgse industriegebied.

Veiligheid van levensbelang

Met name in de (petro-)chemische industrie staat veiligheid hoog aangeschreven. Zuidgeest besteed veel aandacht aan veiligheid door middel van instructie en opleidingen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat alle vestigingen van Zuidgeest VCU (Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringsbureaus) gecertificeerd zijn.