Profiel

Sterk in vakwerk

Uitzendbureau Zuidgeest bestaat al 50 jaar en is een begrip in de branche. Wij bieden 24/7 een complete dienstverlening op het gebied van tijdelijk werk in de industriële en technische sector, waarbij kwaliteit en veiligheid een belangrijke plaats innemen.

Medewerkers van Zuidgeest zijn vaak voor langere tijd voor verschillende opdrachtgevers van Zuidgeest werkzaam in dezelfde branche. Dit bevordert in hoge mate de ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast hebben de eigen medewerkers van Zuidgeest praktische kennis van de werkzaamheden, wat de dienstverlening zeer ten goede komt. 

Naast het tijdelijk ter beschikking stellen van personeel biedt Uitzendbureau Zuidgeest een aantal andere diensten:

  • detachering
  • payrolling
  • werving en selectie

24 uur per dag, 7 dagen per week

Het werkterrein van Zuidgeest kent veel opdrachtgevers waar continu wordt gewerkt. Daarom zijn wij ook 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunnen wij snel inspelen op veranderende omstandigheden en onvoorziene gebeurtenissen en calamiteiten.

Dag en nacht bereikbaar: 0181-602 602 

Veiligheid van levensbelang

Bij Zuidgeest hechten we veel waarde aan veiligheid op de werkplek. Hier besteden we dan ook veel aandacht aan door middel van instructies en opleidingen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat alle vestigingen van Zuidgeest VCU (Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringsbureaus) gecertificeerd zijn.