Mourik zet volgende stap naar geavanceerd fleet management

14 april 2017

Mourik Services en Ultimo Software Solutions ondertekenden op 13 april de overeenkomst waarin Ultimo zijn fleet management software en procesexpertise beschikbaar stelt aan Mourik. Mourik gaat fleet management structureel inzetten voor zijn bemande en onbemande materieel, wat in aantal en complexiteit toeneemt.

Met de nieuwe software streeft Mourik naar een nog betere beschikbaarheid van het materieel voor onze klanten. De ‘Software as a Service’ (SAAS) versie van Ultimo maakt verdere modernisering mogelijk van de wijze waarop Mourik zijn wagenpark en ander equipment onderhoudt. Het materieel zal worden voorzien van tags en de fleet management software zorgt ervoor dat de informatie over de vaak complexe systemen snel en op elke werkplek beschikbaar is. Raymond Winterswijk, Manager Technische Dienst van Mourik Services ziet met de implementatie een langgekoesterde wens in vervulling gaan. De mogelijkheden van deze hoogstaande technologie voor verdere professionalisering van zijn teams en ook die daarbuiten zijn legio. Mourik ligt hiermee stevig op koers naar modern en geautomatiseerd fleet management.

De contractondertekening vond plaats op de laatste dag van de onderhoudsbeurs Maintenance Next in Ahoy Rotterdam. Beide bedrijven waren er met een stand vertegenwoordigd en kunnen terugblikken op een succesvolle beurs. De ondertekening werd verricht door Niels Kuijer (Account Manager Ultimo Software Solutions), John Barends (Algemeen Directeur Mourik Services) en Jaap van der Welle (Manager Corporate ICT Joh. Mourik & Co Holding).
v.l.n.r. Stefan Hoffmann, Jaap van der Welle, Niels Kuijer (Ultimo), John Barends, Raymond Winterswijk