Kom op virtuele reis

5 april 2017

Volgende week is het weer zover, Maintenance NEXT vindt plaats in Ahoy Rotterdam op 11, 12 en 13 april. Met een enorme diversiteit aan bedrijven, disciplines, innovaties en samenwerkingen uit de onderhoudsindustrie belooft deze editie weer veel goeds. Natuurlijk is ook Mourik weer te vinden tijdens dit bijzondere samenzijn van technische dienstverleners.

Kijkje in de industrie
Dit jaar geeft Mourik op een ludieke wijze een kijkje in de wereld van de industrie en van Mourik. Wij nemen bezoekers mee op een virtuele reis over een fabrieksterrein en laten onderweg zien wat Mourik voor asset owners kan betekenen. En wij zorgen ervoor dat zij deze 3D-ervaring later nog eens kunnen herbeleven. Verder laten we op de beurs live, in het klein, zien wat wij in de industrie op grote schaal doen. Een aantal bijzondere processen zijn zo van dichtbij te bewonderen.

Hal 5 stand 5.301
Kom naar onze stand 5.301 in Hal 5 en laat u op ludieke wijze informeren. Iedereen is van harte welkom in de virtuele én echte wereld van Mourik. Aanmelden voor Maintenance NEXT 2017 is gratis en kan hier.

Mourik VR-bril op Maint NEXT2017