Veiligheidsrecord 15 miljoen uur Mourik Services

27 juni 2016

Alweer een prachtig veiligheidsrecord bereikt. Op 16 juni 2016 werkten Mourik Services en zijn dochterondernemingen ruim 15 miljoen uur in de (petrochemische) industrie zonder verzuimongevallen. In jaren noteren we intussen al 6 jaar werken zonder verzuimongeval op de teller. Kees Jan Mourik, voorzitter van de Raad van Bestuur van Mourik, feliciteerde Mourik Services met het behalen van deze bijzondere prestatie. Bij die gelegenheid reikte hij de oorkonde uit aan Robert Peerlings, die het certificaat namens de directie van Mourik Services in ontvangst nam.

Volgens algemeen directeur John Barends is het mooie resultaat vooral te danken aan de inzet van alle medewerkers. ‘Onze programma’s als ‘Slag naar Gedrag’, de toolboxen en gerichte trainingssessies ondersteunen daarbij. Ook op gebied van veiligheid moeten we onszelf continu verbeteren om te kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen die gelden in de industrie. In dat kader is Mourik onlangs een nieuw initiatief gestart: “Van Moeten naar Willen”, een volgende stap in de reeks gedragsprogramma’s die Mourik in eigen huis ontwikkelt.’

Vorig jaar rond deze tijd vierde Mourik Services in het hele bedrijf een lustrum op veiligheidsgebied: 5 jaar werken zonder verzuimongeval. Bij die gelegenheid reikte Cees Jan Asselbergs van Deltalinqs een veiligheidstrofee uit aan de toen jongste en oudste medewerker van Mourik Services.

Veiligheidsrecord 15 miljoen uur Mourik Services