Mourik n.v. gaat voor klimaatneutraal!

21 februari 2022

Mourik biedt in België totaaloplossingen aan. Naast de technieken die we aanbieden, willen we onze klanten ook helpen om te verduurzamen en hun CO2-emissies te verminderen. Dit doen we al door bijvoorbeeld kathodische bescherming toe te passen op betonconstructies, waardoor deze weer 30 jaar mee kunnen.

We zijn ook onze bedrijfsvoering aan het verduurzamen, om onze eigen emissies te verminderen. Een mooi voorbeeld is het fietsplan dat we onlangs gelanceerd hebben. Hier hebben al meer dan 20 collega’s gebruik van gemaakt.

Maar we willen verder: we willen in 2035 onze scope 1 en 2 emissies terugbrengen naar 0 ton CO2! En om deze ambitie kracht bij te zetten, gaan we voor niveau 3 van de CO2-prestatieladder. We willen hiermee onze klanten nog beter van dienst zijn en onze emissies verder terugdringen.

Klimaatneutraal

In 2035 werkt Mourik klimaatneutraal. Dit wil zeggen zonder de uitstoot van CO2. We maken ons materieel volledig emissieloos, we verduurzamen onze kantoren, dringen de uitstoot van onze mobiliteit terug en vergroenen de bouwplaats.

Lees meer hierover in onze nieuwsbrief.

Interesse of vragen?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

{informatie_aanvraag_belgie}