Profiel

Profiel

Onze missie

Wij willen de beste Internationale contractpartner zijn voor catalyst handling en industriële services.

Onze visie

  • Verhogen van de veiligheid en individueel veiligheidsgedrag op alle niveaus
  • Iedere Business Unit Manager handelt als eigen ondernemer
  • Excellent performance zowel intern als extern
  • Het aantal klachten van klanten terugbrengen tot nihil
  • Management by “WALK THE TALK”

Beste contractpartner voor Catalyst Handling

Mourik International is opgericht  in 1981 en ontstaan uit Mourik Services, een bedrijf met een uitstekende reputatie van meer dan dertig jaar op het gebied van industriële reiniging. We zijn een flexibele, proactieve en innovatieve organisatie die wereldwijd reactor gerelateerde en industriële services verleent.

Hoge innovatieve dienstverlening

Ons dienstenpakket bestaat voornamelijk uit het werken in inerte en giftige atmosferen met specifieke toepassingen voor catalyst handling en gerelateerde activiteiten tijdens onderhoudsstops. Als specialistische aannemer in deze niche markt streven we naar het leveren van kwalitatief hoge en innovatieve dienstverlening met respect voor mens, milieu en equipement.

Petrochemische-, staal- en kunstmestindustrie

Wij leveren onze diensten aan de petrochemische-, staal- en kunstmestindustrie. Onze hoofdmarkten bevinden zich in Europa, Noord- en Zuid Amerika,  Midden Oosten, Azië, Rusland  en Canada. Onze blik is wereldwijd georiënteerd, maar wij acteren lokaal, doordat  we gebruik maken van een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen. Deze zijn gevestigd in Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje, Venezuela, Aruba, Verenigde Staten, Brazilië, Saudi Arabië, Singapore, Thailand, India en Maleisië.