Profiel

Mourik is één van de grootste, zelfstandige familiebedrijven van Nederland. Dit zegt iets over het karakter van ons bedrijf, namelijk ondernemend en innovatief. Een bedrijf met hardwerkende mensen. Mourik is een ervaren speler op diverse markten, met een thuishaven in Groot-Ammers. Eén van de hoofdactiviteiten van Mourik is infrastructuur. 

Mourik Infra is een multidisciplinair samenwerkingsverband van diverse werkmaatschappijen op het gebied van infrastructurele werkzaamheden. Hierdoor ontstaat één krachtige partij, die alle facetten van een project voor de klant van begin tot eind verzorgt. De werkmaatschappijen die tot onze divisie infrastructuur behoren zijn: Mourik Groot-Ammers, Mourik Limburg, Mourik Techniek, Mourik Limburg Civiel, G. Bouman Arkel, Traffic & More, Hendrik Bedrijven Brunssum, Vogel en Vogel Kathodische Bescherming. 

Mourik pakt infrastructurele projecten integraal op, van projectmanagement tot en met oplevering en onderhoud. Alle disciplines en materialen die daarvoor nodig zijn, hebben we in eigen huis. Dit betekent korte lijnen en efficiency. Hierdoor bent u voor het gehele project verzekerd van een snelle, betrouwbare partner die u geheel kan ontzorgen.