ProfielAl 50 jaar is Mourik uw partner voor de (petro)chemische industrie. Wat we doen? Eigenlijk alles om uw fabriek, installatie of raffinaderij te bouwen, te verduurzamen, maar vooral om deze efficient en draaiend te houden. Wij zorgen met onze multidisciplinaire dienstverlening voor zoveel mogelijk uptime zodat u met maximaal rendement kunt produceren. Onze opdrachtgevers omschrijven ons als innovatief, veilig, probleemoplossend en de meest meedenkende aannemer in de industrie.

De multidisciplinaire dienstverlener van de industrie

Industriële reiniging, mechanisch werk, integraal onderhoud, industrie- en utiliteitsbouw, tank(terminal)onderhoud, catalyst handling, industrieel schilderwerk en milieutechniek: Bij Mourik Industry hebben we alle disciplines onder één dak. Misschien wel doordat we niet de allergrootste zijn, weten we elkaar wel te vinden: overal ter wereld. En die samenwerking als één afgestemd team binnen Mourik Industry én in samenwerking met u, zorgt voor een efficiente en slimme manier van werken.

Onze kenmerken:

  • Circa 840 gekwalificeerde medewerkers;
  • Geavanceerd wagenpark, materieel en equipment;
  • Vakkennis, ervaring, oplossingsvermogen, flexibiliteit;
  • 24/7 beschikbaarheid en lokale aanwezigheid;
  • Gecertificeerde management controlsystemen;
  • Een sterke drive om te innoveren en problemen op te lossen;
  • Blijvend in ontwikkeling

Met de kwaliteit van onze medewerkers en het materieel voldoet Mourik Industry aan de hoge eisen die aan het werken in uw industrie of vakgebied worden gesteld. Dus, ‘goed en veilig’ is de standaard evenals ‘oplossingsgericht’. Maar we gaan nog een stapje verder. We denken mee in het optimaliseren van uw processen waarmee efficiency omhoog gaat en onderhoudskosten omlaag. Kennisvergaring, kennisoverdracht, en het ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologieën zijn daarbij onontbeerlijk. Of het nu in opdracht is of in eigen beheer, Mourik innoveert continue.

Veilig, of anders niet

Als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat veiligheid bij Mourik Industry altijd voorop. Alle operationele medewerkers beschikken ten minste over het diploma Basisveiligheid VCA en alle medewerkers krijgen een Safety Awarness training. Daarnaast kent Mourik Industry een uitvoerig educatie- en trainingsprogramma voor de diverse specialistische werkzaamheden. Wat wij willen zijn is: ‘best in class’ in alle markten die wij bedienen. Voor het uitvoeren van het werk geldt dan ook: ‘we doen het veilig of we doen het niet’.

Wilt u meer weten over Mourik Industry en hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.