Even voorstellen: Thomas Huisman

1 maart 2021

Thomas Huisman - stagiairThomas is tweedejaars student International Business en loopt vanaf februari 2021 stage bij Mourik Industry afdeling Business Development en de afdeling Communicatie op de locatie nieuwesluisweg. Thomas gaat hier in totaal 19 weken stage lopen onder begeleiding van Debbie Donkervoort en Myléne van Dissel. 

Zijn opdracht is om in een bepaald gebied opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers te benaderen om ons portfolio van ‘specials’ te introduceren met uiteindelijk doel hier opdrachten uit te generen. Voor dit werkplan is hij vooral bezig met desk research, het maken van een tactisch sales-plan en het benaderen van (potentiële) opdrachtgevers.

Daarnaast is Thomas ook actief op de afdeling Communicatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het standaardiseren van zowel interne als externe communicatiemiddelen. 

Spreekt een stage in de industrie jou ook aan? Neem dan contact op met onze recruiters, of kijk in het vacature-overzicht.

Ook als je zelf een afstudeer-/stageonderwerp hebt, kun je contact met ons opnemen. Er is namelijk van alles mogelijk bij Mourik!