Mourik-medewerkers doneren aan goede doelen

8 maart 2018

Deze week hebben acht goede doelen cheques uitgereikt gekregen door en namens Mourik-medewerkers. Deze goede doelen zijn Alzheimer Nederland, Artsen zonder Grenzen, Dierenambulance, KiKa, KNGF Geleidehonden, KWF Kankerbestrijding, Make A Wish en Voedselbank Nederland.

De donaties zijn afkomstig van Mourik-medewerkers. Eind 2017 ontvingen zij een eindejaarsgeschenk, waarbij zij zelf in een speciale webshop een cadeau konden kiezen en/of een donatie aan een goed doel konden doen. De waarde van de niet-verzilverde eindejaarsgeschenken wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Veel medewerkers hebben gekozen voor een combinatie van cadeau en donatie. Geïnspireerd door de gulheid van de Mourik-medewerkers heeft de Raad van Bestuur besloten alle giften te verdubbelen. Want inspanningen van goede doelen zijn onmisbaar in onze samenleving.

Kees Jan Mourik, voorzitter Raad van Bestuur van Mourik, heeft persoonlijk een cheque aan KWF Kankerbestrijding overhandigd. Bianca Voges en Monica de Vries, van de afdeling Marketing & Communicatie, hebben de cheques aan de overige goede doelen uitgereikt.