Mourik-aanpak corona

19 maart 2020

Mourik staat er om bekend ogenschijnlijk onmogelijke industriële en infrastructurele opdrachten uit te kunnen voeren en tot een goed einde te kunnen brengen. Meestal gebeurt dat met de wetenschap dat we alle factoren kunnen beheersen. Corona introduceert een extra dimensie die zaken nog complexer maakt. Desondanks houden we vast aan onze principes van veiligheid, gezondheid van onze collega’s en klanttevredenheid.

Twee weken geleden hebben we volgens een Mourik-coronaprotocol onze maatregelen opgeschaald. Voor onze 2.200 medewerkers is een speciale Q&A pagina opengesteld die vrijwel dagelijks wordt geactualiseerd. Medewerkers ontvangen regelmatig e-mails en SMS-berichten met daarin acute en relevante informatie. Kees Jan Mourik heeft deze week in een persoonlijke e-mail collega’s een hart onder de riem gestoken.

We stellen alles in het werk om de klant te blijven ondersteunen om ervoor te zorgen dat het geplande werk wordt uitgevoerd. Dit vraagt om creativiteit, inventiviteit en doorzettingsvermogen. Da’s nou net waar Mourik goed in is.

Mensen maken Mourik!